Theodoor boeken

Bekend van o.a. ‘Het Is Een Nacht” (Feestversie)
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Theodoor boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Theodoor. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Theodoor wordt gezien als één van de grootst opkomende talenten die Nederland rijk is. Theodoor brengt live een gevarieerd Nederlands- en Engelstalig (eigen) repertoire. Hij zorgt altijd voor feest in de tent! Theodoor’s eerste muzikale succes kwam in 2013. De single “Ik ben van jou” behaalde gelijk een hoge plek in de single TOP 100.

Theodoor boeken

In 2014 werd Theodoor genomineerd door BUMA NL AWARDS als beste talent. Theodoor greep net naast de prijs, die uiteindelijk door Henk Dissel werd meegenomen. Na dit succes ging de carrière van Theodoor stap voor stap omhoog. Gemotiveerd door zijn nominatie bracht Theodoor verschillende singles uit.

Kroegenhit

In 2014 bracht Theodoor de single “Het is een nacht” uit. De nummer 1 hit van Guus Meeuwis werd in een up tempo jasje gegoten, en bleek een echt kroegen hit.

Boekingen van Theodoor

Theodoor is met zijn 22 jaar al hard op weg op een leven lang gekoesterde droom waar te maken. Sinds de start van zijn zangcarrière, zo’n zeven jaar geleden, mocht Theodoor al optreden in grote zalen als Afas Live, Ahoy, het Goffertstadion en de Brabanthallen.

Jordaan Festival

Met ruim tien singles op zijn naam is het Leidse talent inmiddels een veel geboekte artiest geworden die ook wekelijks in feestcafé’s en op privéfeesten te zien is. Met leuke optredens als het Jordaan Festival en voorprogramma BUMA NL Awards 2013.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Theodoor kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Theodoor wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Theodoor wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Theodoor online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Theodoor kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Theodoor boeken

Ben jij benieuwd hoe je Theodoor kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Theodoor boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Theodoor

Theodoor inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Theodoor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand