Theodoor boeken

Bekend van o.a. ‘Het Is Een Nacht (Feestversie)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Theodoor boeken op jouw feest of evenement? Theodoor wordt gezien als één van de grootst opkomende talenten die Nederland rijk is. Theodoor brengt live een gevarieerd Nederlands- en Engelstalig (eigen) repertoire. Hij zorgt altijd voor feest in de tent! Theodoor’s eerste muzikale succes kwam in 2013. De single “Ik ben van jou” behaalde gelijk een hoge plek in de single TOP 100.

Theodoor boeken

In 2014 werd Theodoor genomineerd door BUMA NL AWARDS als beste talent. Theodoor greep net naast de prijs, die uiteindelijk door Henk Dissel werd meegenomen. Na dit succes ging de carrière van Theodoor stap voor stap omhoog. Gemotiveerd door zijn nominatie bracht Theodoor verschillende singles uit.

Kroegenhit

In 2014 bracht Theodoor de single “Het is een nacht” uit. De nummer 1 hit van Guus Meeuwis werd in een up tempo jasje gegoten, en bleek een echt kroegen hit.

Boekingen van Theodoor

Theodoor is met zijn 22 jaar al hard op weg op een leven lang gekoesterde droom waar te maken. Sinds de start van zijn zangcarrière, zo’n zeven jaar geleden, mocht Theodoor al optreden in grote zalen als Afas Live, Ahoy, het Goffertstadion en de Brabanthallen.

Jordaan Festival

Met ruim tien singles op zijn naam is het Leidse talent inmiddels een veel geboekte artiest geworden die ook wekelijks in feestcafé’s en op privéfeesten te zien is. Met leuke optredens als het Jordaan Festival en voorprogramma BUMA NL Awards 2013.

Direct Theodoor boeken? Klik hier voor boekingen van Theodoor

Theodoor boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Theodoor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-40 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNL / Feest€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-