Menno Aben boeken

Bekend van TVOH 2018
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Menno Aben boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Menno Aben. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Menno is geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp en groeit op in Alphen aan de Rijn, waar hij nog steeds woont. Muziek triggerde hem al op jonge leeftijd. Als kind werd hij meteen stil wanneer moeder Berlinda een liedje voor hem zong.

Biografie Menno Aben

Op bruiloften greep hij graag de microfoon en zong uit volle borst “Toppertje… En Een Breezer Ananas”. Naast het zingen had Menno nog een passie; voetballen. Ook hierin bleek hij een natuurtalent. Zijn voetbalcarrière ging zelfs voor het zingen. Vanaf zijn tiende tot vijftiende levensjaar hield hij zich dan ook veel minder bezig met zang.

Deelname aan The Voice Of Holland

Totdat de boyband Square werd opgericht en Menno de vierde boy mocht zijn. Talentenjachten werden gewonnen en een optreden op het Rijnplein in zijn woonplaats Alphen aan de Rijn, was een groot succes. Daarnaast deed hij mee aan Duitse talentenjachten. Toen deze boyband uit elkaar viel, ging Menno solo verder. Hij meldde zich in 2018 aan bij The Voice Of Holland. Menno kwam moeiteloos door de eerste ronden. Alle vier stoelen draaiden unaniem voor hem om. Hij overleefde ook nog eens de knock-out en drie live shows. Menno mocht zich uiteindelijk prijzen met een vierde plek.

Boekingen van Menno Aben

In 2020 was Menno te zien in het eerste seizoen van het SBS6-programma “We Want More” waar hij het tot de halve finale schopte. Menno is ook regelmatig te zien en horen als vaste zanger bij Café Bolle Jan! Na een aantal optredens is Menno gevraagd om niemand minder dan Danny Froger op te volgen als vaste zanger. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nog jonge Menno die maar één ding wil, en dat is zingen en entertainen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Menno Aben kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Menno Aben wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Menno Aben wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Menno Aben online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Menno Aben kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Menno Aben boeken

Ben jij benieuwd hoe je Menno Aben kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Menno Aben boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Menno Aben

Menno Aben inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Menno Aben

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand