Menno Aben boeken

Bekend van TVOH 2018
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Menno Aben boeken voor jouw feest of evenement? Menno is geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp en groeit op in Alphen aan de Rijn, waar hij nog steeds woont. Muziek triggerde hem al op jonge leeftijd. Als kind werd hij meteen stil wanneer moeder Berlinda een liedje voor hem zong.

Menno Aben boeken

Op bruiloften greep hij graag de microfoon en zong uit volle borst “Toppertje… En Een Breezer Ananas”. Naast het zingen had Menno nog een passie; voetballen. Ook hierin bleek hij een natuurtalent. Zijn voetbalcarrière ging zelfs voor het zingen. Vanaf zijn tiende tot vijftiende levensjaar hield hij zich dan ook veel minder bezig met zang.

Deelname aan The Voice Of Holland

Totdat de boyband Square werd opgericht en Menno de vierde boy mocht zijn. Talentenjachten werden gewonnen en een optreden op het Rijnplein in zijn woonplaats Alphen aan de Rijn, was een groot succes. Daarnaast deed hij mee aan Duitse talentenjachten. Toen deze boyband uit elkaar viel, ging Menno solo verder. Hij meldde zich in 2018 aan bij The Voice Of Holland. Menno kwam moeiteloos door de eerste ronden. Alle vier stoelen draaiden unaniem voor hem om. Hij overleefde ook nog eens de knock-out en drie live shows. Menno mocht zich uiteindelijk prijzen met een vierde plek.

Boekingen van Menno Aben

In 2020 was Menno te zien in het eerste seizoen van het SBS6-programma “We Want More” waar hij het tot de halve finale schopte. Menno is ook regelmatig te zien en horen als vaste zanger bij Café Bolle Jan! Na een aantal optredens is Menno gevraagd om niemand minder dan Danny Froger op te volgen als vaste zanger. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nog jonge Menno die maar één ding wil, en dat is zingen en entertainen..

Direct Menno Aben boeken? Klik hier voor boekingen van Menno Aben

Menno Aben boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Menno Aben

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.096,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand