Mark van Veen boeken

2 x 30 minuten mogelijk tegen meerprijs!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL/Feest

Wil jij Mark van Veen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mark van Veen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Volendammer kermisfeesten, zijn eigen theaterconcert, regelmatig te zien tijdens het Mega Piraten Festijn en honderden tent/zomerfeesten waar Mark een graag geziene gast is.

Biografie Mark van Veen

Bruisend van energie geeft deze altijd enthousiaste entertainer het publiek waar ze recht op hebben; een feest om nooit te vergeten! De optredens van Mark zijn, naast een muzikale traktatie, een belevenis die je moet ondergaan! Het enorme repertoire, variërend van Hazes tot Tom Jones en van The Beatles tot Jan Smit. Dit maakt Mark tot een allround zanger, inzetbaar voor ieder feest of event.

Boekingen van Mark van Veen

De vele herhaalboekingen tonen aan dat deze oprechte feestzanger zijn sporen inmiddels dubbel en dwars heeft verdiend!

Artiesten boeken

Naast zijn reguliere optredens trekt Mark het land door met zijn succesvolle “Mark’s Hazes Tribute!”, waarmee hij een muzikale ode brengt aan André Hazes. Dit doet hij zowel solo als met een zes-koppige live band.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mark van Veen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mark van Veen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mark van Veen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mark van Veen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mark van Veen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mark van Veen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mark van Veen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mark van Veen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mark van Veen

Mark van Veen inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mark van Veen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNL/Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand