Marco Kanters boeken

Gezellige feestzanger
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Marco Kanters boeken voor jouw feest of evenement? Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feest artiesten. Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip, in Zevenbergen. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt. Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter.

Marco Kanters boeken

Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming. Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd. Marco ontwikkelde, steeds meer, zijn eigen stijl. Hij wil vooral een gewone jongen uit Moerdijk blijven. “Ik zal altijd een echte gezelligheidszanger blijven”, aldus Marco. ‘Ik hoop gewoon dat veel mensen Marco Kanters willen boeken’.

Feestzanger boeken

Met hits als Toemba, De Mallemolen, en Boem Boem Boem, groeit zijn populariteit, landelijke bekendheid krijgt hij door zijn hits ‘My Little Lady‘, ‘Daar sta je dan” en “Het hoeft niet meer”. Boekingen van Marco Kanters zijn een garantie voor een feestelijk optreden.

Boekingen van Marco Kanters

Marco zat in 2018 alweer 20 jaar in het artiestenvak. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan. Intussen blijft hij gewoon lekker muziek maken, zijn grote passie.

Direct Marco Kanters boeken? Klik hier voor boekingen van Marco Kanters

Marco Kanters boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Kanters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.275,-
€1.096,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand