Marco Kanters boeken

Gezellige feestzanger
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Marco Kanters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marco Kanters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feest artiesten. Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip, in Zevenbergen. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt. Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter.

Biografie Marco Kanters

Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming. Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd. Marco ontwikkelde, steeds meer, zijn eigen stijl. Hij wil vooral een gewone jongen uit Moerdijk blijven. “Ik zal altijd een echte gezelligheidszanger blijven”, aldus Marco. ‘Ik hoop gewoon dat veel mensen Marco Kanters willen boeken’.

Feestzanger boeken

Met hits als Toemba, De Mallemolen, en Boem Boem Boem, groeit zijn populariteit, landelijke bekendheid krijgt hij door zijn hits ‘My Little Lady‘, ‘Daar sta je dan” en “Het hoeft niet meer”. Boekingen van Marco Kanters zijn een garantie voor een feestelijk optreden. Van verjaardagsfeestjes tot jubilea en bruiloften, Marco Kanters verovert ieders hart met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes. Waar hij ook verschijnt, Marco weet altijd de juiste sfeer te creëren. Zijn groeiende fanclub is het bewijs van zijn onmiskenbare talent en charisma. Als Marco Kanters op het programma staat, kun je gegarandeerd een onvergetelijke feeststemming verwachten.

Boekingen van Marco Kanters

In 2018 vierde Marco alweer zijn 20-jarig jubileum als artiest, en dit najaar zet hij zich weer vol enthousiasme in om nieuwe muziek te maken, zijn ultieme passie. Marco Kanters is een ware meester in het creëren van gezellige meezingers en carnavalshits.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marco Kanters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marco Kanters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marco Kanters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marco Kanters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marco Kanters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marco Kanters boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marco Kanters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marco Kanters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marco Kanters

Marco Kanters inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Kanters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€1.096,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand