Johnny Gold boeken

Hogere prijs voor België (scroll naar beneden)
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Johnny Gold boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Johnny Gold. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft.

Smaakmaker eerste klas

Want een feest is pas een feest als Johnny Gold komt of is geweest!! Daarmee is alles eigenlijk gezegd… als een tot leven gekomen stripfiguur dendert hij over de Nederlandse podia. Hij is een echte flapuit, zonder onbeschoft te worden, spraak- en smaakmaker eersteklas. Johnny Gold is te boeken voor optredens van 30 minuten maar ook avondvullend behoort tot de mogelijkheden.

Biografie Johnny Gold

Hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen !! Het grootste gedeelte van zijn repetoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes, vanzoals hij zelf zegt, de grootste der aarde, Jan Smit, Frans Bauer, Andre Hazes , en vele andere smartlappentoppers komen voorbij in zijn one-man show. Hij is te boeken met een avondvullend progamma, maar ook als tussen of finale act kunt u met hem uitstekend uit de voeten.
Staat u op een beurs, en wilt u uw product eens goed in de belangstelling laten komen bij het voorbijgaande beurspubliek ?? Geen enkel probleem, al begrijpt u waarschijnlijk zelf wel, dat het niet echt serieus mag zijn, want daar heeft hij niet zoveel mee.

Boekingen van Johnny Gold

Natuurlijk zingt hij ook Engelse liedjes, en kunt u hem, niet verstaan, dan zal het wel zoveel Engels wezen, dat hij het zelf ook niet meer weet. De afgelopen jaren scoorde hij enkele feest hits zoals: Samen zijn, Jou Herken ik, Hajo Hajo, Roeien Roeien en vele andere. Al meer dan twintig jaar de vaste huis entertainer in de vermaarde Arjan van Dijk lokaties, bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsevenement overal en altijd is hij inzetbaar, aangepast aan de sfeer van het feest, maar altijd spraakmakend! Als u op zoek bent naar een artiest die anders dan anders mag zijn en waar uw gasten nog lang over napraten, dan is er maar één keuze mogelijk…Johnny Gold!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Johnny Gold kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Johnny Gold wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Johnny Gold wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Johnny Gold online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Johnny Gold kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Johnny Gold boeken

Ben jij benieuwd hoe je Johnny Gold kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Johnny Gold boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Johnny Gold

Johnny Gold inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny Gold

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1195,-
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1994,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand