Johnny Gold boeken

Hogere prijs voor België (scroll naar beneden)
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Johnny Gold boeken voor jouw party of event? Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft.

Smaakmaker eerste klas

Want een feest is pas een feest als Johnny Gold komt of is geweest!! Daarmee is alles eigenlijk gezegd… als een tot leven gekomen stripfiguur dendert hij over de Nederlandse podia. Hij is een echte flapuit, zonder onbeschoft te worden, spraak- en smaakmaker eersteklas. Johnny Gold is te boeken voor optredens van 30 minuten maar ook avondvullend behoort tot de mogelijkheden.

Johnny Gold boeken

Hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen !! Het grootste gedeelte van zijn repetoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes, vanzoals hij zelf zegt, de grootste der aarde, Jan Smit, Frans Bauer, Andre Hazes , en vele andere smartlappentoppers komen voorbij in zijn one-man show. Hij is te boeken met een avondvullend progamma, maar ook als tussen of finale act kunt u met hem uitstekend uit de voeten.
Staat u op een beurs, en wilt u uw product eens goed in de belangstelling laten komen bij het voorbijgaande beurspubliek ?? Geen enkel probleem, al begrijpt u waarschijnlijk zelf wel, dat het niet echt serieus mag zijn, want daar heeft hij niet zoveel mee.

Boekingen van Johnny Gold

Natuurlijk zingt hij ook Engelse liedjes, en kunt u hem, niet verstaan, dan zal het wel zoveel Engels wezen, dat hij het zelf ook niet meer weet. De afgelopen jaren scoorde hij enkele feest hits zoals: Samen zijn, Jou Herken ik, Hajo Hajo, Roeien Roeien en vele andere. Al meer dan twintig jaar de vaste huis entertainer in de vermaarde Arjan van Dijk lokaties, bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsevenement overal en altijd is hij inzetbaar, aangepast aan de sfeer van het feest, maar altijd spraakmakend! Als u op zoek bent naar een artiest die anders dan anders mag zijn en waar uw gasten nog lang over napraten, dan is er maar één keuze mogelijk…Johnny Gold!

Direct Johnny Gold boeken? Klik hier voor boekingen van Johnny Gold

Johnny Gold boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny Gold

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1195,-
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1994,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand