Jan Witlox boeken

Bekende zanger uit de Kempen
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jan Witlox boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jan Witlox. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jan Witlox maakt overal een feest van. Deze goedlachse, nuchtere Brabantse zanger is altijd in voor een feestje en dat straalt hij uit tijdens zijn optredens. Of u nu een zanger zoekt voor een verjaardag, een bruiloft of een festival… Jan Witlox doet het gewoon!

Biografie Jan Witlox

De roots van Jan Witlox liggen in de Kempen, ook muzikaal. De Oirschotse zanger is in deze regio begonnen met zingen en zelfs zijn eerste single gaat over De Kempen. In 2019 nam hij samen met Ruud van Broekhoven en DJ Ferry van Gestel het liedje op: De Kempen ‘T Mooiste Dat Ben Jij! Deze plaat is inmiddels in de Kempen alom bekend en heeft enorm veel streams en views op Spotify en Youtube. Ook waren de heren met deze single te zien in het televisieprogramma Confetti Knallers. Inmiddels is Jan Wiltox allang niet meer alleen te zien binnen de Kempen, maar verzorgt hij wekelijks boekingen in het hele land.

Groot Hart

Na het succes van ‘De Kempen’ wilde Jan Witlox doorpakken en dat deed hij met een aantal mooie singles. Hij bracht onder andere ‘Laat Mij Maar Dromen’, ‘Jij’ en ‘Ik Doe Het Echt Nooit Meer’ uit als single. Volgens Jan zit er nog veel meer in de pen dus een nieuw liedje zal niet lang op zich laten wachten. In 2022 verscheen zijn single ‘Groot Hart’ en die Dijk van een cover werd landelijk goed opgepakt in de feestcafés en ook op Spotify boekte deze plaat mooie resultaten.

Boekingen van Jan Witlox

Jan Witlox beschikt over een uitgebreid muzikaal repertoire. Naast zijn eigen muziek zingt Jan ook hits van Django WagnerJohn West of Mart Hoogkamer en zo nu en dan een mooie Engelse ballad. Verzoekjes zijn uiteraard van harte welkom! Kortom Jan Wilox is van alle markten thuis en is een welkome aanvulling op ieder feest. Jan Witlox is onder andere te boeken voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of kermis. Hij past zich graag aan en zet zich voor 100% in om er een geweldig evenement van te maken. Met een boeking van Jan Witlox zit je altijd goed!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jan Witlox kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jan Witlox wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jan Witlox wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jan Witlox online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jan Witlox kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jan Witlox boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jan Witlox kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jan Witlox boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jan Witlox

Jan Witlox inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Witlox

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand