Bram van de Ven boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Bram van de Ven boeken op jouw feest of event? ‘De Toreador’, ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Ik ga zwemmen’, het zijn nummers die je ongetwijfeld wel kent en misschien zelfs mee kan zingen. Bij deze 30-jarige zanger zit het Nederlandstalige in het bloed. De muziek van vroeger of van nu, feestmuziek of sfeervolle achtergrond muziek: Bram is in de Nederlandstalige muziek van alle markten thuis.

Bram van de Ven boeken

Interactie met het publiek staat bij hem hoog in het vaandel. Hij wil tijdens zijn optreden namelijk iedereen het gevoel geven dat ze kunnen zingen alsof er niemand naar hen luistert en dansen alsof er niemand naar hen kijkt. Hij zet dan ook je (bedrijfs)feest, bruiloft of evenement compleet op zijn kop met de grootste feestnummers van deze tijd. Zo won hij ooit al eens een zangwedstrijd met betrekking tot het coveren van een Andre Hazes nummer.

Van jongs af aan

Bram zingt al van jongs af aan op zijn kleine slaapkamer. Hij vond het toen al heel interessant hoe zijn ouders muziek maakten en wilde óók leren hoe je zulke mooie klanken kon maken. Momenteel volgt hij intensieve zang coaching waardoor hij op en top kan blijven presteren.

Boekingen van Bram van de Ven

Kortom: zoek je een muzikale entertainer in hart en nieren? Zoek dan niet verder, want bij Bram van de Ven ben je daarvoor aan het goede adres!

Direct Bram van de Ven boeken? Klik hier voor boekingen van Bram van de Ven

Bram van de Ven boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bram van de Ven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand