Bram van de Ven boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Bram van de Ven boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bram van de Ven. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

‘De Toreador’, ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Ik ga zwemmen’, het zijn nummers die je ongetwijfeld wel kent en misschien zelfs mee kan zingen. Bij deze 30-jarige zanger zit het Nederlandstalige in het bloed. De muziek van vroeger of van nu, feestmuziek of sfeervolle achtergrond muziek: Bram is in de Nederlandstalige muziek van alle markten thuis.

Biografie Bram van de Ven

Interactie met het publiek staat bij hem hoog in het vaandel. Hij wil tijdens zijn optreden namelijk iedereen het gevoel geven dat ze kunnen zingen alsof er niemand naar hen luistert en dansen alsof er niemand naar hen kijkt. Hij zet dan ook je (bedrijfs)feest, bruiloft of evenement compleet op zijn kop met de grootste feestnummers van deze tijd. Zo won hij ooit al eens een zangwedstrijd met betrekking tot het coveren van een Andre Hazes nummer.

Van jongs af aan

Bram zingt al van jongs af aan op zijn kleine slaapkamer. Hij vond het toen al heel interessant hoe zijn ouders muziek maakten en wilde óók leren hoe je zulke mooie klanken kon maken. Momenteel volgt hij intensieve zang coaching waardoor hij op en top kan blijven presteren.

Boekingen van Bram van de Ven

Kortom: zoek je een muzikale entertainer in hart en nieren? Zoek dan niet verder, want bij Bram van de Ven ben je daarvoor aan het goede adres!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bram van de Ven kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bram van de Ven wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bram van de Ven wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bram van de Ven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bram van de Ven kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bram van de Ven boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bram van de Ven kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bram van de Ven boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bram van de Ven

Bram van de Ven inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bram van de Ven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand