Freek van Daal boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Freek van Daal boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Freek van Daal. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zanger gitarist Freek van Daal zorgt voor een onvergetelijk verbindend moment vol interactie en gezelligheid. O.a. met zijn concept ‘De Hussel’: hij zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje en iedereen begint direct te raden welke twee liedjes het zijn. Vervolgens gaat meezingen automatisch. De Hussel is bekend van o.a. Evers Staat Op, Radio 538.

Biografie Freek van Daal

Freek kan fungeren als ideale muzikale oppepper bij een feest, teamdag, productpresentatie, kick-off, vergadering of de Kerst/Nieuwjaarsborrel. Eigenlijk overal waar even iets extra’s nodig is. Mobiel, veelzijdig en er is weinig techniek nodig. Hiermee past het moeiteloos in ieder concept en op iedere locatie!

Zanger boeken

Direct een gezellig sfeertje door interactie! Er kan eventueel naar wens per tafel of groepje geraden worden waardoor iedereen nog fanatieker wordt. Bij een wedding kunnen er supersnel twee teams gevormd worden en drie maal raden wie de twee teamcaptains zijn…

Boekingen van Freek van Daal

Een bijzonder moment? Dat vraagt vaak ook om een bijzonder liedje. Dat kan een exclusief liedje op maat geschreven zijn, of dat ene speciale bekende of onbekende liedje. Freek van Daal wordt hiervoor dan ook regelmatig gevraagd bij tv-programma’s als Bed&Breakfast, Tijd voor Max en Married at First Sight. Freek is uiteraard ook bekend als leadzanger van het One Two Trio.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Freek van Daal kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Freek van Daal wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Freek van Daal wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Freek van Daal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Freek van Daal kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Freek van Daal boeken

Ben jij benieuwd hoe je Freek van Daal kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Freek van Daal boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Freek van Daal

Freek van Daal inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Freek van Daal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand