Freek van Daal boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Freek van Daal boeken op jouw party of event? Zanger gitarist Freek van Daal zorgt voor een onvergetelijk verbindend moment vol interactie en gezelligheid. O.a. met zijn concept ‘De Hussel’: hij zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje en iedereen begint direct te raden welke twee liedjes het zijn. Vervolgens gaat meezingen automatisch. De Hussel is bekend van o.a. Evers Staat Op, Radio 538.

Freek van Daal boeken

Freek kan fungeren als ideale muzikale oppepper bij een feest, teamdag, productpresentatie, kick-off, vergadering of de Kerst/Nieuwjaarsborrel. Eigenlijk overal waar even iets extra’s nodig is. Mobiel, veelzijdig en er is weinig techniek nodig. Hiermee past het moeiteloos in ieder concept en op iedere locatie!

Zanger boeken

Direct een gezellig sfeertje door interactie! Er kan eventueel naar wens per tafel of groepje geraden worden waardoor iedereen nog fanatieker wordt. Bij een wedding kunnen er supersnel twee teams gevormd worden en drie maal raden wie de twee teamcaptains zijn…

Boekingen van Freek van Daal

Een bijzonder moment? Dat vraagt vaak ook om een bijzonder liedje. Dat kan een exclusief liedje op maat geschreven zijn, of dat ene speciale bekende of onbekende liedje. Freek van Daal wordt hiervoor dan ook regelmatig gevraagd bij tv-programma’s als Bed&Breakfast, Tijd voor Max en Married at First Sight. Freek is uiteraard ook bekend als leadzanger van het One Two Trio.

Direct Freek van Daal boeken? Klik hier voor boekingen van Freek van Daal

Freek van Daal boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Freek van Daal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand