Joeri Plaizier boeken

Bekend van o.a. ‘Extase’ en ‘Toveren’
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Pop

Wil jij Joeri Plaizier boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joeri Plaizier. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al sinds enige jaren is Joeri een graag gezien zanger entertainer op diverse evenementen en feesten. Met jeugdig elan en zijn moderne repertoire is hij dan ook zeer populair bij de jongeren en studenten. Hij deed zijn eerste ervaringen op in bijvoorbeeld, Cafe Bolle Jan en De Bastille in Amsterdam. Maar talent alleen is niet de basis voor een succesvolle carrière.

Biografie Joeri Plaizier

Het afsluiten van zijn studie aan de middelbare hotelschool en het werken aan zijn stem heeft ertoe geleid dat Joeri Plaizier heeft besloten om de volgende stap te nemen naar een fulltime zangcarrière.

Boekingen van Joeri Plaizier

Dat Joeri een nieuwe muzikale weg heeft gevonden zal voor iedereen duidelijk zijn. Joeri slaat met zijn single “Paradijsje” een nieuwe weg in. De passende opvolger ‘Extase’, ‘Toveren’, ‘Dansen In Het Donker’ sluit zeker aan bij de sfeer van de vorige singles. Een fantastische productie, met een verfrissende tekst en een grandioze videoclip.

Nederlandstalige zanger boeken

Zijn nieuwste single heet ‘Zeldzaam Mooi’. Inmiddels heeft Joeri een verfrissend eigen repertoire opgebouwd waarmee hij een heel eigen sfeer maakt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joeri Plaizier kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joeri Plaizier wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joeri Plaizier wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joeri Plaizier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joeri Plaizier kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joeri Plaizier boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joeri Plaizier kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joeri Plaizier boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joeri Plaizier

Joeri Plaizier inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joeri Plaizier

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Pop€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand