William Burg boeken

Bekend van o.a. “Ik Heb Een Engel Gezien”
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij William Burg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van William Burg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

William Burg timmert al jaren aan de weg als zanger. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid op de radio. In de zomer van 2020 was het nummer ‘Bamboleo’ die hij samen zong met rapper Soes erg populair. Zo kwamen zij voorbij in verschillende nationale radio- en tv zenders. Het zou voor de hand liggen als deze twee ook in de zomer van 2021 samen een hit scoorde. Maar William laat met zijn nieuwe knaller ‘Mijn zomerliefde’ horen dat hij ook solo veel in zijn mars heeft. Wel sluit William niet uit dat hij nog ooit een nummer gaat opnemen met Soes. Dit nummer heeft er in ieder geval wel voor gezorgd dat zijn naam meerdere keren per dag op de radio werd genoemd.

Biografie William Burg

Het idee om een nieuwe single op te nemen kwam van Hans van de Water. ‘’Hans is een goede vriend van me. Iedereen noemt hem trouwens Hanske Ketting, maar dat even ter zijde. Hij kwam met dit nummer en vertelde me dat ik hiermee naar Manfred Jongenelis moest gaan in er iets moois van te maken. Hans overtuigde mij en samen gingen we naar de studio in Etten-Leur. Ik gaf aan dat het een zomers liedje moest worden met veel gitaren en vertelde waar ik graag over wilde zingen. Manfred heeft vervolgens de tekst van ‘’Mijn zomerliefde’’ geschreven. Het resultaat mag er zijn en eigenlijk komt de lancering op een perfect moment’’, meent William.

Nederlandstalige zanger boeken

Voor de komende maanden heeft William genoeg plannen. Zijn volgende single, een ballad die in september/oktober uitgebracht wordt, is al zo goed als klaar. Daarnaast is William ook bezig met een groot evenement dat op 6 november plaatsvindt in Kampen én organiseert hij een dinershow.

Boekingen van William Burg

‘Mijn zomerliefde’ is vanaf 2 juli 2021 te streamen via bekende platforms. De clip die geproduceerd is door Jos van de Wiel (Cliphouse), is te bewonderen op YouTube en verschillende social mediakanalen van William. De nieuwste single van William Burg; ‘Ik Heb Een Engel Gezien’ wordt door de Nederlandstalige luisteraar met open armen ontvangen. De reacties zijn lovend! De heerlijke meezinger met een refrein wat blijft hangen is al meerdere malen te horen geweest op de radio en ook de bezoeken bij de bekende radiostations staan gepland. Wij kunnen niet wachten op de volgende single van William!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig William Burg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je William Burg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van William Burg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij William Burg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van William Burg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

William Burg boeken

Ben jij benieuwd hoe je William Burg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct William Burg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van William Burg

William Burg inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Burg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand