William Burg boeken

Bekend van o.a. “Ik Heb Een Engel Gezien”
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij William Burg boeken voor jouw feest of evenement? William Burg timmert al jaren aan de weg als zanger. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid op de radio. In de zomer van 2020 was het nummer ‘Bamboleo’ die hij samen zong met rapper Soes erg populaire. Zo kwamen zij voorbij in verschillende nationale radio- en tv zenders. Het zou voor de hand liggen als deze twee ook in de zomer van 2021 samen een hit scoorde, maar William laat met zijn nieuwe knaller ‘Mijn zomerliefde’ horen dat hij ook solo veel in zijn mars heeft. Wel sluit William niet uit dat hij nog ooit een nummer gaat opnemen met Soes. Dit nummer heeft er in ieder geval wel voor gezorgd dat zijn naam meerdere keren per dag op de radio werd genoemd.

William Burg boeken

Het idee om een nieuwe single op te nemen kwam van Hans van de Water. ‘’Hans is een goede vriend van me. Iedereen noemt hem trouwens Hanske Ketting, maar dat even ter zijde. Hij kwam met dit nummer en vertelde me dat ik hiermee naar Manfred Jongenelis moest gaan in er iets moois van te maken. Hans overtuigde mij en samen gingen we naar de studio in Etten-Leur. Ik gaf aan dat het een zomers liedje moest worden met veel gitaren en vertelde waar ik graag over wilde zingen. Manfred heeft vervolgens de tekst van ‘’Mijn zomerliefde’’ geschreven. Het resultaat mag er zijn en eigenlijk komt de lancering op een perfect moment’’, meent William.

Nederlandstalige zanger boeken

Voor de komende maanden heeft William genoeg plannen. Zijn volgende single, een ballad die in september/oktober uitgebracht wordt, is al zo goed als klaar. Daarnaast is William ook bezig met een groot evenement dat op 6 november plaatsvindt in Kampen én organiseert hij een dinershow.

Boekingen van William Burg

‘Mijn zomerliefde’ is vanaf 2 juli 2021 te streamen via bekende platforms. De clip die geproduceerd is door Jos van de Wiel (Cliphouse), is te bewonderen op YouTube en verschillende social mediakanalen van William. De nieuwste single van William Burg; ‘Ik Heb Een Engel Gezien’ wordt door de Nederlandstalige luisteraar met open armen ontvangen. De reacties zijn lovend! De heerlijke meezinger met een refrein wat blijft hangen is al meerdere malen te horen geweest op de radio en ook de bezoeken bij de bekende radiostations staan gepland. Wij kunnen niet wachten op de volgende single van William!

Direct William Burg boeken? Klik hier voor boekingen van William Burg

William Burg boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van William Burg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand