Andre Pronk boeken

2 x 20 minuten: € 795,-
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Andre Pronk boeken op jouw feest of evenement? André Pronk is één van de meest geliefde zangers/entertainers van het Nederlandse lied. Ludiek en onnavolgbaar begon zijn carrière bij X-Factor, met ‘Wat ben je lelijk van dichtbij’. In navolging daarvan was André een veelvuldig geziene gast bij Robert Jensen op televisie en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen.. Half Nederland ligt dubbel van het lachen, maar André is de koning van de lach. Steevast zet hij dan ook iedere zaal op zijn kop. André betrekt eenieder bij z’n totaal energieke programma en laat de mensen in alle vrolijkheid achter.

Andre Pronk boeken

Voor Andre begon het artiesten leven toen hij vaak te zien was bij Robert Jensen op televisie. De boekingen stroomden binnen, en Andre wist niet wat hem overkwam. Met zijn humoristische optredens, en zijn bijzondere lach, werd al snel de naam; ‘de koning van de lach’ aan hem gekoppeld. Buiten deze aparte lach, krijgt Andre het keer op keer voor elkaar om met zijn cabaretachtige elementen tijdens zijn optredens volle zalen aan het lachen te krijgen!! Diverse Radiostations kregen lucht van het fenomeen Andre Pronk, en hij werd al snel vaste gast bij diverse radiostations.

Feestartiest boeken

Hij wordt bij al deze radiostations dan ook ingezet als de moppentapper, dit natuurlijk ook vanwege zijn unieke lach. Het heeft dan ook niemand verbaasd, dat begin 2007 Andre zijn eerste single op de markt bracht onder de naam: ‘Het is mijn Lach’. Andre kreeg de smaak te pakken en maakte daarna een maxi-single met de naam: ‘Weer Vrijgezel’. Ook deze single viel bij het Nederlandse publiek goed in de smaak, en de reactie van Andre op de vraag wat hij ervan vindt dat hij nou zo beroemd is geworden is dan ook heel simpel: ‘ik ben en blijf gewoon mezelf, en dat vinden mensen super!!!’.

Boekingen van Andre Pronk

André Pronk is een feestbeest. Hij maakt er een swingende show van. Hij gaat zelfs op tafels staan om zo het publiek nog enthousiaster te maken. Een optreden duurt ongeveer 30 minuten. Of het nu in een zaal, café, sportvereniging, of gewoon bij u thuis is, het maakt niets uit voor deze entertainer. Overal maakt hij er een spetterende show van. Zijn optredens hebben cabaretachtige elementen. André zingt echte meezingers zoals ‘Als sterren aan de hemel staan’, ‘Daar bij de waterkant’, ‘Heb je even voor mij’, ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Wat ben je lelijk van dichtbij’, ‘Als ik nou eens rijk was’, ‘Dat kleine cafe aan de haven’, ‘De clown’, ‘Vrijgezel’, gezellige medley’s en nog meer van dit soort nummers. Ook zingt hij zijn eigen nummers: ‘Het is mijn lach’ en ‘Vrijgezel’.

Direct Andre Pronk boeken? Klik hier voor boekingen van Andre Pronk

Andre Pronk boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Andre Pronk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonNederlandstalig / Feest€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.495,-
€1.495,-