Dick Tevree boeken

Setlijst: van Roxy Dekker tot Hazes
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Dick Tevree boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dick Tevree. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Dick Tevree

Dick Tevree is een veelzijdige feestartiest met een brede setlist die varieert van Roxy Dekker en Hazes tot K3 en De Jeugd van Tegenwoordig. Dit maakt Dick ideaal voor zowel een volwassen als een jong publiek.

Gezelligheid

De show van Dick straalt onbezorgdheid, broederschap en vooral gezelligheid uit. Een half uurtje met Dick kan de sfeer van jouw feestavond aanzienlijk verhogen! Dankzij zijn uitgebreide ervaring is Dick perfect geschikt om al voorprogramma, tussenshow of afsluiter op te treden. Zo blijft de energie en sfeer behouden, zelfs tijdens de pauzes van de band.

Boekingen van Dick Tevree

Bjorn, bekend als Dick Tevree, heeft ruime ervaring als zanger. Hij is momenteel de leadzanger van de feestband “Lekke Band” en werkt als radio-dj voor Omroep Brabant. Daarnaast heeft hij ook diverse musicalproducties op zijn naam staan. Met Dick Tevree op je evenement ben je verzekerd van een sfeervolle en onvergetelijke avond! Met deze geweldige zanger haal je feestgarantie in huis en ben je verzekerd van van een gezellige en onvergetelijke avond. Erg geschikt om bijvoorbeeld als voorprogramma of als afsluiter te laten optreden. Ook perfect voor in de pauzes van een band zodat de energie en sfeer behouden blijft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dick Tevree kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dick Tevree wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dick Tevree wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dick Tevree online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dick Tevree kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dick Tevree boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dick Tevree kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dick Tevree boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dick Tevree

Dick Tevree inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dick Tevree

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand