Edgar Burgos (Trafassi) boeken

Leadzanger van Trafassi
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Tropical

Wil jij Edgar Burgos (Trafassi) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Edgar Burgos (Trafassi). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Edgar Burgos is de lead zanger van Trafassi, hij is de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft. Het is bij Edgar altijd een vrolijke boel, hij komt niet werken of optreden, maar komt om er een feestje van te maken.

Edgar Burgos boeken

Zullen we maar weer een potje dansen, Kleine wasjes, grote wasjes…wie kent ze niet !!. Die lekkere meezingers en mee dansers van Trafassi. Allemaal gezongen door Edgar Burgos, de leadzanger van de bekende groep.

Spetterend optreden

Ze komen allemaal voorbij tijdens dit spetterende optreden van 40 minuten. Een heerlijke act om lekker op te bewegen…je kan gewoon niet anders…

Boekingen van Edgar Burgos

Om de gasten een beetje op weg te helpen, kan Edgar vergezeld worden bij zijn optredens door twee schitterende danseressen. Elk optreden van Edgar ontaardt in een swingende, tropische happening. Daar moet je een bedrijfszekere (was)machine voor hebben!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Edgar Burgos (Trafassi) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Edgar Burgos (Trafassi) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Edgar Burgos (Trafassi) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Edgar Burgos (Trafassi) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Edgar Burgos (Trafassi) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Edgar Burgos (Trafassi) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Edgar Burgos (Trafassi) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Edgar Burgos (Trafassi) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Edgar Burgos (Trafassi)

Edgar Burgos (Trafassi) inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Edgar Burgos (Trafassi)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonFeest / Tropical€1250,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand