Kees Haak boeken

Inclusief geluid tot 400 personen: € 795,-
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Kees Haak boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kees Haak. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader.. Het jaar 2017 is voor de goedlachse zanger al goed begonnen. Vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen.

Biografie Kees Haak

Hij werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft en is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is je moeder niet thuis?”.

Feestzanger boeken

En natuurlijk de allergrootste hit “Foxy foxtrot” hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd. “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Boekingen van Kees Haak

Met de uitgebrachte singles “Dat moet je niet doen joh” en “Zullen we met z’n allen nog wat nemen”, heeft hij al menig publiek aan het dansen gekregen. Een avond Kees Haak staat voor een avond gezelligheid, vrolijkheid en feest. En een melancholische knipoog naar de muziek van zijn vader. Gecombineerd met de hippe sounds van nu. Om in de gedachte van zijn vader te blijven: “Haak gevraagd, feest geslaagd!”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kees Haak kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kees Haak wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kees Haak wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kees Haak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kees Haak kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kees Haak boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kees Haak kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kees Haak boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kees Haak

Kees Haak inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kees Haak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand