Kees Haak boeken

Inclusief geluid tot 400 personen: € 795,-
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Kees Haak boeken op jouw feest of evenement? De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader.. Het jaar 2017 is voor de goedlachse zanger al goed begonnen. Vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen.

Kees Haak boeken

Hij werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft en is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is je moeder niet thuis?”.

Feestzanger boeken

En natuurlijk de allergrootste hit “Foxy foxtrot” hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd. “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Boekingen van Kees Haak

Met de uitgebrachte singles “Dat moet je niet doen joh” en “Zullen we met z’n allen nog wat nemen”, heeft hij al menig publiek aan het dansen gekregen. Een avond Kees Haak staat voor een avond gezelligheid, vrolijkheid en feest. En een melancholische knipoog naar de muziek van zijn vader. Gecombineerd met de hippe sounds van nu. Om in de gedachte van zijn vader te blijven: “Haak gevraagd, feest geslaagd!”

Direct Kees Haak inhuren? Klik hier voor boekingen van Kees Haak

Kees Haak boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kees Haak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand