Jack van Raamsdonk boeken

Ook bekend van de band ‘Exit’
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jack van Raamsdonk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jack van Raamsdonk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jack van Raamsdonk werd in 1963 geboren in het bourgondische ’s-Hertogenbosch. En was al op zeer jonge leeftijd te zien op de nationale televisie als drumtalent in het programma: Stuif Es In van de AVRO. Daarin zag heel Nederland dat de jonge Jack een feeling had voor muziek.

Biografie Jack van Raamsdonk

Begin jaren 80 ging Jack spelen bij de rockband Exit, waarmee hij een dikke hit scoorde met ‘Kom Bij Me Terug’. Jack was een populaire drummer en werd dan ook regelmatig gevraagd om in de studio’s van Telstar Music in Weert drumpartijen in te spelen voor artiesten zoals o.a. Henk Wijngaard, Tina Trucker en Theo Diepenbrock. De leergierigheid van Jack resulteerde uiteindelijk in een eigen opnamestudio in Den Bosch, tot zijn klantenkring behoorde een nog jonge Rene Froger, Jack Jersey, Rosy & Andres, Hans Kraay jr en Bobby Prins e.v.a.

Nederlandstalige zanger boeken

Naast zijn studiowerkzaamheden werkte Jack ook aan een solocarrière met 1 doel, lekker optreden voor een gangbare prijs, en vooral heel veel lol maken! Hiermee is Jack tot de dag van vandaag nog altijd een veel gevraagde artiest. Samen met Kees Tel werkte Jack aan een eigen herkenbare sound en teksten met een boodschap. Wat resulteerde in een aantal zeer populaire nummers zoals: Sri Lanka en natuurlijk Gas Erop GVD!

Boekingen van Jack van Raamsdonk

Alles omvattend is Jack een echte rasartiest die entertainen hoog in het vaandel heeft staan. Mouwen opstropen en gas erop!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jack van Raamsdonk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jack van Raamsdonk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jack van Raamsdonk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jack van Raamsdonk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jack van Raamsdonk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jack van Raamsdonk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jack van Raamsdonk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jack van Raamsdonk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jack van Raamsdonk

Jack van Raamsdonk inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jack van Raamsdonk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand