Zanger Rinus boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Zanger Rinus boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zanger Rinus. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, is een van de zangers die via YouTube grote populariteit in Nederland (en verder!) vergaarde.

Biografie Zanger Rinus

De grootste hits van Zanger Rinus zijn “Met Romana op de scooter”, ‘Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Kiele, kiele, kiele”. Stuk voor stuk meezing-hits die bijna iedere Nederlander zo onderhand kent. Na “Hey Marlous” kwam er een periode van wat mindere nummers maar na het uitbrengen van ‘Met Romana op de scooter”, brak Zanger Rinus definitief door. Iedereen wilde ook ineens Zanger Rinus boeken.

Bekende artiest boeken

De bezoekersaantallen voor de filmpjes groeiden explosief en Zanger Rinus begon ook zijn plekje te krijgen in diverse media. Zanger Rinus zingt al sinds 2008 en laat zijn liedjes doorgaans schrijven door Zangeres Rosita. Een van zijn grote kenmerken is dat hij meestal zingt over verschillende dames. Deze dames zijn vaak zangeressen. Rinus heeft hen jarenlang achterna gereisd, om optredens bij te wonen. Hij is grote fan van het Nederlandse lied.

Boekingen van Zanger Rinus

De melodieën van de nummers van Zanger Rinus zijn vaak orkestbanden van Duitse Schlager-hits of liedjes van Vader Abraham. De tekst zingt Rinus vervolgens in bij een studio in Friesland.Zijn hit ‘Met Romana op de scooter” werd zelfs vermeld op de Huffington Post, wat Rinus ook de nodige populariteit in Amerika opleverde. De vrouw in de videoclips Hey Marlous, de huiskamerclip van Ushi Dushi en Met Romana op de scooter is Debora. Dit is de vriendin van Rinus, met wie hij sinds 1998 samen is. Ze hebben geen geld om te trouwen en daarom wonen ze slechts samen. Debora gaat ook vaak mee met de boekingen van Zanger Rinus, maar niet altijd.

Zanger boeken

Nog steeds tourt Rinus rond door Nederland en is hij op verschillende kermissen te zien. Ook heeft de media hem opgepikt. Zo stond hij al bij Life4You (RTL4), De week van Filemon, De Wereld Draait Door en werd er op 1Vandaag een serieus item aan hem geweid. In het dagelijks leven werkt Rinus op de sociale werkplaats te Drachten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zanger Rinus kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zanger Rinus wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zanger Rinus wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zanger Rinus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zanger Rinus kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zanger Rinus boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zanger Rinus kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zanger Rinus boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zanger Rinus

Zanger Rinus inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zanger Rinus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFeest / Nederlandstalig€895,-
Tape-act (België)1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFeest / Nederlandstalig€1250,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand