Zanger Rinus boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Zanger Rinus boeken op jouw feest of evenement? Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, is een van de zangers die via YouTube grote populariteit in Nederland (en verder!) vergaarde.

Zanger Rinus boeken

De grootste hits van Zanger Rinus zijn “Met Romana op de scooter”, ‘Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Kiele, kiele, kiele”. Stuk voor stuk meezing-hits die bijna iedere Nederlander zo onderhand kent. Na “Hey Marlous” kwam er een periode van wat mindere nummers maar na het uitbrengen van ‘Met Romana op de scooter”, brak Zanger Rinus definitief door.

Bekende artiest boeken

De bezoekersaantallen voor de filmpjes groeiden explosief en Zanger Rinus begon ook zijn plekje te krijgen in diverse media. Zanger Rinus zingt al sinds 2008 en laat zijn liedjes doorgaans schrijven door Zangeres Rosita. Een van zijn grote kenmerken is dat hij meestal zingt over verschillende dames. Deze dames zijn vaak zangeressen. Rinus heeft hen jarenlang achterna gereisd, om optredens bij te wonen. Hij is grote fan van het Nederlandse lied.

Boekingen van Zanger Rinus

De melodieën van de nummers van Zanger Rinus zijn vaak orkestbanden van Duitse Schlager-hits of liedjes van Vader Abraham. De tekst zingt Rinus vervolgens in bij een studio in Friesland.Zijn hit ‘Met Romana op de scooter” werd zelfs vermeld op de Huffington Post, wat Rinus ook de nodige populariteit in Amerika opleverde. De vrouw in de videoclips Hey Marlous, de huiskamerclip van Ushi Dushi en Met Romana op de scooter is Debora. Dit is de vriendin van Rinus, met wie hij sinds 1998 samen is. Ze hebben geen geld om te trouwen en daarom wonen ze slechts samen.

Zanger boeken

Nog steeds tourt Rinus rond door Nederland en is hij op verschillende kermissen te zien. Ook heeft de media hem opgepikt. Zo stond hij al bij Life4You (RTL4), De week van Filemon, De Wereld Draait Door en werd er op 1Vandaag een serieus item aan hem geweid. In het dagelijks leven werkt Rinus op de sociale werkplaats te Drachten

Direct Zanger Rinus boeken? Klik hier voor boekingen van Zanger Rinus

Zanger Rinus boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zanger Rinus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFeest / Nederlandstalig€895,-
Tape-act (België)1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFeest / Nederlandstalig€1250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€350,-
€795,-