Perry Zuidam boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Perry Zuidam boeken voor jouw feest of evenement? De zangcarrière van Perry Zuidam begint als Perry tijdens een gastoptreden als Bandparodist zijn eerste liedje zingt. Meteen valt hij op bij talentscout en producer Annie de Reuver. Zij ontdekte eerder Pierre Kartner, Ben Cramer en Corry Konings. Door advies en ondersteuning van Annie de Reuver begint Perry met optredens in het land, en te werken aan zijn eigen muziek. In de eerste jaren brengt Perry een aantal single’s in eigen beheer uit. Zoals “Ik wil met jou naar Rio en “Je liefde was als warme wijn”.

Single maken bij Johnny Hoes

Perry zijn debuut single komt veel voorbij op de radio en valt hiermee op bij Johnny Hoes van Telstar Benelux Music. Samen met Annie de Reuver reist Perry naar de Telstar studio in Weert. Daar neemt Perry onder leiding van Annie de Reuver en Johnny Hoes Sr. De single “Onder je balustrade” op.

Perry Zuidam boeken

Dat Perry Zuidam voor succesvolle gezellige meezingers staat is in de afgelopen jaren gebleken met liedjes als “Jij kunt niet altijd 16 zijn”, “Toffe jongens”, “Een mens wil toch gelukkig zijn” en vele andere. Ook nu komt Perry Zuidam met een kneiter van een meezinger, genaamd “Voor Jou”.

Eigen tekst geschreven

De single “Voor Jou“ is een nieuwe track, geschreven door Perry Zuidam zelf. Het arrangement is afkomstig van Laurens van Wessel, die ook de productie voor rekening nam in zijn studio in Zegge. Door de vrolijke klanken van live Trompet, Trombone en Accordeon heeft dit lied weer de echte Perry Zuidam sound. Het koor van Michele van der Aa en Laurens van Wessel sluiten hier prima bij aan.

Boekingen van Perry Zuidam

“Voor Jou” is een vrolijke meezinger gemixt met Schlager invloeden. Het verteld het verhaal alles voor iemand uit de kast te willen halen om indruk te maken. In de bijbehorende videoclip is te zien of dit dan ook echt werkt.

Direct Perry Zuidam boeken? Klik hier voor boekingen van Perry Zuidam

Perry Zuidam boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Perry Zuidam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag