Perry Zuidam boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Perry Zuidam boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Perry Zuidam. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De zangcarrière van Perry Zuidam begint als Perry tijdens een gastoptreden als Bandparodist zijn eerste liedje zingt. Meteen valt hij op bij talentscout en producer Annie de Reuver. Zij ontdekte eerder Pierre Kartner, Ben Cramer en Corry Konings. Door advies en ondersteuning van Annie de Reuver begint Perry met optredens in het land, en te werken aan zijn eigen muziek. In de eerste jaren brengt Perry een aantal single’s in eigen beheer uit. Zoals “Ik wil met jou naar Rio en “Je liefde was als warme wijn”.

Single maken bij Johnny Hoes

Perry zijn debuut single komt veel voorbij op de radio en valt hiermee op bij Johnny Hoes van Telstar Benelux Music. Samen met Annie de Reuver reist Perry naar de Telstar studio in Weert. Daar neemt Perry onder leiding van Annie de Reuver en Johnny Hoes Sr. De single “Onder je balustrade” op.

Perry Zuidam boeken

Dat Perry Zuidam voor succesvolle gezellige meezingers staat is in de afgelopen jaren gebleken met liedjes als “Jij kunt niet altijd 16 zijn”, “Toffe jongens”, “Een mens wil toch gelukkig zijn” en vele andere. Ook nu komt Perry Zuidam met een kneiter van een meezinger, genaamd “Voor Jou”.

Eigen tekst geschreven

De single “Voor Jou“ is een nieuwe track, geschreven door Perry Zuidam zelf. Het arrangement is afkomstig van Laurens van Wessel, die ook de productie voor rekening nam in zijn studio in Zegge. Door de vrolijke klanken van live Trompet, Trombone en Accordeon heeft dit lied weer de echte Perry Zuidam sound. Het koor van Michele van der Aa en Laurens van Wessel sluiten hier prima bij aan.

Boekingen van Perry Zuidam

“Voor Jou” is een vrolijke meezinger gemixt met Schlager invloeden. Het verteld het verhaal alles voor iemand uit de kast te willen halen om indruk te maken. In de bijbehorende videoclip is te zien of dit dan ook echt werkt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Perry Zuidam kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Perry Zuidam wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Perry Zuidam wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Perry Zuidam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Perry Zuidam kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Perry Zuidam boeken

Ben jij benieuwd hoe je Perry Zuidam kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Perry Zuidam boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Perry Zuidam

Perry Zuidam inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Perry Zuidam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand