The Dean boeken

Prijscategorie: € 6.500,- tot € 7.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalige Hip-Hop

Wil jij The Dean boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Dean. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om rapper te worden weten te onderdrukken. Van kinds af aan is hij al gefascineerd door de scene, de muziek, de kleding, de vrouwen, de beats en de flows. Nu eindelijk de sterren goed staan, gooit hij het roer om. The DEAN is geboren, het werd eens tijd.

Biografie The Dean

Daan Boom ken je waarschijnlijk van de YouTube-en televisieserie Streetlab, waar hij samen met jeugdvrienden sociale experimenten uitvoert. Onlangs is hij begonnen aan een nieuwe serie: The Dean. Daan wil rapper worden en geeft hier alles voor. Het gevoel van plaatsvervangende schaamte uit Streetlab is aanwezig, maar dus ook het lef en de ambitie. Vriend Tobias Camman maakt de videoclips en Stijn van Vliet is zijn manager en de cameraman. Samen vormen ze een erg fijn (en vermakelijk) team en proberen ze van The Dean een gevestigde rapper te maken in the scene, zodat meer mensen The Dean gaan boeken.

Eigen YouTube serie

En tot nu toe maakt zijn YouTube-serie al aardig wat tongen, collabs, streams, clout en clips los.The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit.  Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube,o.a. ook met een collab met Donnie. Dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Sindsdien is hij talk of the town, kan eigenlijk niet meer normaal over straat, en wil iedereen The Dean boeken.

Boekingen van The Dean

Het was even wachten, maar eindelijk is The Dean ook te boeken met een spectaculaire club- of festival set! Verwacht al zijn hits maar ook nieuwe bangers die in een razend tempo aan elkaar worden gemixt door gelegenheids-Dj en goede vriend uit de serie; Tobias.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Dean kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Dean wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Dean wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Dean online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Dean kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Dean boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Dean kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Dean boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Dean

The Dean inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Dean

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenNederlandstalige Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand