Dio boeken

Prijscategorie: € 2.500,- tot € 5.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zang/rap act
 • Genre
  Urban

Wil jij Dio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2018 brengt Dio zijn derde album uit. Voorafgegaan door een reeks EP’s dat zal resulteren in het nieuwe studioalbum van de populaire rapper. De nieuwe liedjes grijpen terug naar het clubgeluid van debuutalbum ‘Rock-‘n-Roll’. Tegelijkertijd laat Dio horen niet meer een jonge debutant te zijn, maar een volwassen artiest met vele hits en honderden shows op zijn naam.

Dio boeken

In 2008 tekende Diorno Braaf bij het label Top Notch. Zijn debuutalbum ‘Rock-‘n-Roll’ verscheen later dat jaar en werd meteen breed omarmd. Giel Beelen noemde het zelfs ‘het beste hiphopalbum van 2008′. Samen met Sef en wijlen The Madd bracht het album hits als ‘Baby’, ‘Aye’ en ‘Tijdmachine’ voort, samen goed voor ruim tien miljoen YouTube views. Ondertussen ving Dio nog een nominatie voor Esquire Best Geklede man van 2009. Een succesvolle albumtour volgde met als hoogtepunt een overvolle Alpha tent op Lowlands, twee jaar na de de release. Daar brak Dio compleet de tent af met onder andere Flinke Namen, The Opposites én Go Back To the Zoo als backing band.

Urban artiest boeken

In januari 2012 was Dio te zien als kandidaat in het AVROprogramma ‘Wie is de Mol?’. Daarnaast was hij te zien in ‘Ali B Op Volle Toeren’, waarin hij een eigen versie maakte van de George Bakers hit ‘Una Paloma Blanca’. George maakte op zijn beurt een nieuwe versie ‘Tijdmachine’. Op muzikaal vlak bracht Dio een cadeau voor zijn fans, de ‘Computerliefde EP’. De EP was een samenwerking met producer Reverse en werd als free download aangeboden.

Boekingen van Dio

In de zomer van 2012 verscheen Dio’s tweede studioalbum ‘Benjamin Braaf’s Festival’. Het gehele album is geproduceerd door SirOJ en bevat gastbijdragen van onder meer Sef en Hadewych Minis. Dit bandalbum resulteerde in een uitgebreide tour waarbij alle grote podia en festivals werden bespeeld. Ook Lowlands werd voor een tweede maal volledig plat gespeeld. Volgens velen heeft Dio met dit materiaal een van de beste bandshows van Nederland. Hij werd dan ook gevraagd als Ambassadeur van de Vrijheid en was één van de acts in de spectaculaire helikopter tour op 5 mei.

Nieuwe muziek

Na maanden van toeren met band of enkel met zijn dj Abstract kreeg Dio afgelopen zomer eindelijk tijd voor nieuwe muziek. “Het wordt weer compleet anders dan de vorige, net zoals die weer volledig anders was dan ‘Rock-‘n-Roll” Voor de nieuwe nummers is Dio opnieuw bezig met producer SirOJ, maar de sessies vormen tevens een reünie met oude muzikale vrienden als Big2, Reverse en FS Green. Ook werkt Dio met Idje, Garrincha en Reverse’s protégé Spanker, bekend van producties voor onder meer I Am Aisha, Cho, Hef en Priester. Dio: “Ik wil mijn muziek ook weer horen in de discotheken. Ik ben daar veel te vinden en draai tegenwoordig ook weer vaker dj-sets. Ik heb de clubs gemist.”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dio boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dio

Dio inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zang/rap act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand