Jonna Fraser boeken

Prijscategorie: € 9.500,- tot € 11.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip hop

Wil jij Jonna Fraser boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jonna Fraser. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jonathan “Jonna Fraser” Grando: Hitkanon, Storyteller, RapperZanger, maar boven alles een bijzonder gedreven Performer. Deze 26-jarige uit Zaandam afkomstige alleskunner maakte op zijn elfde kennis met rap. Sindsdien heeft hij de microfoon nooit meer losgelaten. Bewapend met zijn soulvolle stemgeluid bestormde de rapper in 2015 samen met hiphop-collectief ‘New Wave’ voor het eerst de Nederlandse hitlijsten. Het collectief —bestaand uit o.a. Jonna Fraser, Ronnie Flex, Lil Kleine, SFB, Lijpe en meer— dropte in april 2015 hun gelijknamige album. Het album kwam op nummer één in de Album Top 100 binnen, nam een reeks gouden- en platina platen in ontvangst en wist het een jaar later de felbegeerde Popprijs naar binnen te slepen.

Biografie Jonna Fraser

Kort na het megasucces van New Wave bracht Jonna Fraser onder platenmaatschappij ‘Noah’s Ar’k zijn EP ‘Alle Tijd’ uit. De feel-good-ballad ‘Ik Zag Je Staan’ (ft. Ronnie Flex & Idaly) werf bekroond met een gouden plaat. In de opeenvolgende jaren ontpopt Jonna Fraser zich tot een onvervalst hitkanon door middel van het uitbrengen van dansbare meezingers ‘Ik Kan Je Niet Laten’, ‘Do Or Die (ft. Broederliefde)’, en ‘Ik Kom Bij Je (ft. Frenna)’. Bij elkaar opgeteld was dit goed voor zes platina awards. Zijn EP’s ‘Goed Teken’ en’ Blessed’ worden beiden bekroond met gouden awards. De laatstgenoemde weet zelfs de nummer één positie van de Album Top 100 te bemachtigen. Jonna Fraser doet in het jaar 2016 meer dan 250 shows en sluit af met een geheel uitverkochte tour.

Rapper boeken

In April 2017 dropt Jonna Fraser dan eindelijk zijn debuutalbum Jonathan. Dit wordt gekenmerkt door een warmer, persoonlijker geluid dan dat op dat moment over de Nederlandse hitlijsten heerst. Het album bevat samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Jayh en Ronnie Flex en is zijn derde project dat de gouden status weet te bereiken. De single ‘Party (ft. Ronnie Flex)’ wordt tot het ‘Totally Summer Anthem’ van GOGO uitgeroepen. In de opeenvolgende maanden ontwikkelt Jonna Fraser zich tot publiekslieveling met succesvolle gastbijdragen op albums van Lil Kleine, Ronnie Flex, SFB en Sevn Alias… en als ook zijn shows op Lowlands, Amsterdam Open Air, Pukkelpop en Indian Summer met groot succes worden afgesloten is de artiest niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

Boekingen van Jonna Fraser

Inmiddels werd het 2019. Jonna Fraser zijn laatste albums ‘Blessed II’ en ‘Lion’ zijn al een poos uit en ook deze projecten hebben van nummer 1 posities in de Nederlandse Album Top 100 kunnen genieten. De tracks ‘Paranoia’ en ‘Architect (ft. Sevn Alias & Frenna)’ zijn respectievelijk met gouden- en platina awards bekroond. Ook de recente succesvolle samenwerkingen met Kraantje Pappie, Bizzey en Frenna worden met veel lof ontvangen. Tussen het geklink alle van proostende champagneglazen door kijken Jonna en zijn team alvast naar de toekomst; naar het opkomende festivalseizoen, maar vooral naar de voorbereidingen van Jonna Fraser zijn achtste solo project in minder dan vijf jaar tijd: “Jij dacht ik ging rechts, maar let op mijn manoeuvres.”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jonna Fraser kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jonna Fraser wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jonna Fraser wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jonna Fraser online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jonna Fraser kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jonna Fraser boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jonna Fraser kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jonna Fraser boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jonna Fraser

Jonna Fraser inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jonna Fraser

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip hopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand