Vincent Visser boeken

Ook bekend als Valentijn Sanders (GTST)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Vincent Visser boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Vincent Visser. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De 22-jarige Vincent Visseris de afgelopen jaren hard bezig geweest met het vinden van zijn eigen geluid.

Biografie Vincent Visser

Na eindeloos schrijven en talloze sessies zette hij in samenwerking met LASER (Sony Music) in de zomer van 2022 voor het eerst voet in de Nederlandse popscene met zijn eerste singles ‘Hey Meisje’ en ‘Dief In De Nacht’.

Rol als Jesse Maessen in ‘Brugklas’

Begin Maart bracht hij de single ‘Wat Is Er Gebeurt‘ feat. Jairzinho uit, die de Top 50 behaalde. Eerder kreeg Vincent Visser voornamelijk naamsbekendheid door zijn rol als Jesse Maessen in de dagelijkse televisieserie Brugklas en zijn rol van Valentijn Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Boekingen van Vincent Visser

Naast zijn bekendste rollen in Brugklas en GTST is hij de afgelopen jaren ook druk geweest met de opnames van een diverse bioscoopfilms. Vincent: ‘Ik heb heel veel zin om veel op het podium te staan. Heel veel zin in dit avontuur!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Vincent Visser kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Vincent Visser wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Vincent Visser wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Vincent Visser online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Vincent Visser kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Vincent Visser boeken

Ben jij benieuwd hoe je Vincent Visser kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Vincent Visser boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Vincent Visser

Vincent Visser inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vincent Visser

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Urban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand