Yssi SB boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Yssi SB boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Yssi SB. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Yssi SB

Ychano Hunt, beter bekend onder zijn artiestennaam Yssi SB, is een Nederlands rapper bekend van de nummer-één-hits ‘Scooter’ en ‘Uhuh’.

Meerdere hits

Sinds 2020 brengt hij nummers uit onder zijn artiestennaam Yssi SB. Zijn eerste hitnotering behaalde hij met het nummer ‘Paper Zien’ die hij in juni 2020 uitbracht. Deze behaalde de vijfde plek in de Nederlandse Single Top 100. In de jaren die volgde bracht Yssi SB meerdere nummers uit en werkte samen met artiesten zoals 3robi, Qlas & Blacka, Ashafar en Ronnie Flex. In december 2020 bracht Yssi SB zijn debuutalbum uit onder de naam ‘Nooit Gedacht’, deze behaalde de elfde plek in de Nederlandse Album Top 100.

Boekingen van Yssi SB

In 2024 is Yssi SB Terug en Sterker dan Ooit! Met twee nieuwe singles in zo’n korte periode heeft hij miljoenen streams verzameld, waardoor het totale aantal Spotify streams de indrukwekkende mijlpaal van meer dan 200 miljoen streams heeft overschreden. Met bijna 800.000 maandelijkse luisteraars is zijn groeiende populariteit en onbetwistbare talent duidelijker dan ooit. Yssi SB maakte ook zijn langverwachte rentree bij 101Barz met een onvergetelijke Winter sessie, opnieuw bevestigend dat hij een niet te negeren kracht in de muziekscene is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Yssi SB kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Yssi SB wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Yssi SB wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Yssi SB online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Yssi SB kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Yssi SB boeken

Ben jij benieuwd hoe je Yssi SB kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Yssi SB boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Yssi SB

Yssi SB inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Yssi SB

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand