Mr. Probz boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hiphop

Wil jij Mr. Probz boeken voor jouw party of event?Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz, is een Nederlandse producer en singer-songwriter met meerdere wereldwijde hits op zijn naam. Naast wereldwijd succes te hebben, heeft Mr. Probz een geschiedenis met een enorm aantal ups en downs. Mr. Probz vond muziek op jonge leeftijd, toen hij begon te luisteren naar verschillende genres, van Cypress Hill en Wu-Tang-Clan tot Nirvana en David Axelrod. Toen hij ongeveer 15 jaar oud was, begon hij met het schrijven van rijmpjes: ‘Ik trad toen niet echt op, maar schrijven werkte toen therapeutisch’. Eind 2013 werd hij wakker en merkte dat zijn hele huis en opnamestudio in vlammen opging. Het enige dat hij nog had, was een doos met papieren, wat kleren en gelukkig zijn laptop, waarop de meeste van zijn opnamen stonden.

Mr. Probz boeken

Enkele dagen na de ramp verscheen Mr. Probz op prime-time nationale tv in Nederland om zijn originele akoestische versie van Waves uit te voeren, die een van de grootste hitnummers in de Nederlandse muziekgeschiedenis zou worden. Mr. Probz gaf later het onafhankelijke digitale album dat in het vuur was geborgen, The Treatment, gratis weg aan al zijn fans als dank voor hun voortdurende steun.

Rappers boeken

De rapper, zanger, songwriter en producer begon aanvankelijk zijn carrière in de hiphopgemeenschap met goed ontvangen onafhankelijke samenwerkingen in Nederland en de Verenigde Staten. Hier maakte hij zijn eerste impact op de muziekindustrie met zijn direct herkenbare zang en emotionele teksten. Tot zijn verbazing kreeg zijn carrière internationale aandacht toen zijn single Waves oorspronkelijk werd uitgebracht als gitaarballad en later werd geremixed door de Duitse DJ Robin Schulz. Beide versies zouden wereldwijd meervoudige platina successen worden en de nummer 1 bereiken in 51 landen in Europa, evenals Australië en het Midden-Oosten, met een piek op nummer 14 in de Amerikaanse Billboard-hitlijst en de nummer 1-plek op de Europese airplay-hitlijst.

Boekingen van Mr. Probz

Hoewel zijn muzikale composities werken bevatten over hiphop, pop en soul, was hij vereerd om bij zulke elite dansmuziekartiesten te horen. Nadat hij met Armin van Buuren talloze dansevenementen had gespeeld, legde hij zich weer toe op solo-platen. Resulterend in meerdere enkele releases; ‘Fine Ass Mess’, ‘Till You’s Loved’, ‘Gone (with Anderson. Paak)’ en ‘Space For Two’. Op 18 mei 2017 werd zijn eigen documentaire ‘Against The Stream’ uitgebracht, die zowel zijn levensverhaal als de weg naar wereldwijd succes en roem liet zien. De documentaire is uitgebracht met een officiële soundtrack met dezelfde naam.

Succesvolle jaren

Mr. Probz kan terugkijken op succesvolle jaren en nog veel meer. Zijn innerlijke ondernemer klopte in 2017 aan. In 2018 investeerde hij in een studiocomplex en begon hij zijn eigen label ‘Left Lane Recordings’ te bouwen, waarbij hij zowel zijn eigen muziek uitbracht als getalenteerde artiesten hielp. “Ik wil iets teruggeven en bouwen aan een thuisbasis voor artiesten, met de dingen die ik niet had toen ik worstelde en probeerde mijn carrière als artiest op te bouwen”.

Direct Mr. Probz boeken? Klik hier voor boekingen van Mr. Probz

Mr. Probz boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mr. Probz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-actin overlegin overleg1 persoonUrban / HiphopOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag