Cristian D boeken

Meest veelbelovende artiest van de Benelux!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Cristian D boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cristian D. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Cristian D is pas 19 en word nu al geprezen als de meest belovende artiest in de Benelux. Hij was slechts 14 jaar oud wanneer hij zijn eerste single uitbracht. Nadat zijn nummer ‘Le Bled’ viraal ging en de #10-positie in de Nederlandse hitparade bereikte, slaagde hij er in om op #1 binnen te komen met zijn hit ‘Amsterdam’.

Biografie Cristian D

Hierna volgden ‘1234’, ‘Als Je Bij Me Blijft’ en ‘Flexxen’ die allemaal in de Top10 zijn beland.Fast forward naar 2023 waar Cristian D het jaar aftrapt met weederom 2 nummer #1 hits. De track “Probleem” in samenwerking met Boef en de track “Pornstar Martini” in samenwerking met Jack $hirak. En met Lil Kleine en Boef halen de hoogste positie in The Dutch Single Top100 charts.

Boekingen van Cristian D

In 2023 kwam zijn tv-documentaire over zijn ‘Rise on the Way’ uit. Het is een understatement om te zeggen dat hij de nieuwe revelatie van de Nederlandse muziekscene is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cristian D kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cristian D wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cristian D wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cristian D online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cristian D kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cristian D boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cristian D kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cristian D boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cristian D

Cristian D inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cristian D

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Urban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand