Young Dylan boeken

€2.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Young Dylan boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Young Dylan. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Young Dylan

In het leven van Young Dylan, geboren als Dylan van Rhijn, heeft muziek altijd al een centrale rol in zijn leven gespeeld. Met een Ierse moeder groeide hij op in een cultuur waar muziek een essentieel onderdeel van het dagelijks leven is. In de lokale Ierse pub werd elke avond gevuld met het zingen van klassiekers. Waarbij de hele tent meedeed. Deze liederen vertelden verhalen en brachten altijd een lach op ieders gezicht. Dit is de muzikale en culturele achtergrond waarin Dylan is grootgebracht.

Samenwerking met Antoon

De muzikale reis van Young Dylan kreeg een nieuwe dimensie toen hij samen met zijn jeugdvriend Antoon de studio in dook. Hun samenwerking resulteerde in de nummers ‘Deze Avond’ en ‘Discotheek’.  Beiden zijn te vinden zijn op Antoon’s album ‘De Nacht Is Van Ons’. Deze samenwerking markeerde een belangrijk keerpunt in zijn carrière en liet zien dat Dylan klaar was om zijn eigen stempel te drukken op de muziekscene.

Boekingen van Young Dylan

De afgelopen periode bracht Young Dylan zijn eigen tracks uit: ‘Student Met Schijt’, ‘Datedinner’, ‘Brak Zijn’ en ‘Bonus’. Deze tracks geven een humoristische kijk op het studentenleven, iets wat Young Dylan zelf uit de eerste hand kent. Zijn muziek is doordrenkt met gezelligheid en speelsheid, en biedt een verfrissende en luchtige kijk op de alledaagse avonturen van het studentenleven. Deze unieke stijl belooft nog veel meer verrassingen in de toekomst.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Young Dylan kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Young Dylan wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Young Dylan wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Young Dylan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Young Dylan kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Young Dylan boeken

Ben jij benieuwd hoe je Young Dylan kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Young Dylan boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Young Dylan

Young Dylan inhuren

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Young Dylan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-Hop€2000,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand