Turfy Gang boeken

Prijscategorie: € 3.500,- tot € 5.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / Polderrap

Wil jij Turfy Gang boeken op jouw party of event? Turfy Gang maakt in 2021 hun intrede tot de Nederlandse muziek-scene. De groep, die bestaat uit 7 studenten uit Maarssen, wist in 2021 met hun debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren! De jongens van Turfy Gang begonnen hun muzikale carrière met een uit de hand gelopen grap. De muziek werd eerst alleen gemaakt voor tijdens het chillen. Ze wilden de muziek via Sonos kunnen luisteren, dit kon niet via Soundcloud dus zette ze hun muziek op Spotify.

Turfy Gang boeken

De mannen hebben elkaar ontmoet in een hockeyteam, vaak gingen ze na de wedstrijd muziek maken. Joris en Koen zijn de frontmannen van de groep. Joris, voorheen bekend als “JRVO” begon op zijn twaalfde met muziek maken. Onder deze naam behaalde hij al redelijk wat streams. Met de ervaring van Joris zijn de boys begonnen met het maken van muziek. De mannen halen inspiratie voor hun beats uit house acts als Disclosure, Tchami en Oliver Heldens. Dit in combinatie met rapteksten geïnspireerd op de stijl van Josbros, Lijpe en Lil Baby zorgt ervoor dat ze hit na hit scoren.

Eerste hit goed voor 5 miljoen streams

De naam “Turfy Gang” is afgeleid van Joris’ XBOX-account “Turfy”. Met positieve energie en vooral ook herkenbare teksten voor menig student weten ze hit na hit te scoren. De eerste nummers scoorde al meteen lekker, maar de daadwerkelijke doorbraak begon na hun bezoek aan FunX. De mannen deden een live-performance van hun single ‘Buren’, die meteen viral ging op social media platformen als Instagram en TikTok. Met deze hit waarin ze op een cynische toon sorry zeggen tegen de buren hebben ze alleen op Spotify al meer dan 5 miljoen streams te pakken.

Boekingen van Turfy Gang

Turfy Gang is nog maar net begonnen maar de toekomst ziet er veelbelovend uit. In 2022 gaan ze Nederland op z’n kop zetten!

Direct Turfy Gang boeken? Klik hier voor boekingen van Turfy Gang

Turfy Gang boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Turfy Gang

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek7 personenUrban / Hip-Hop / PolderrapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand