Turfy Gang boeken

Prijscategorie: € 5.000,- tot € 6.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / Polderrap

Wil jij Turfy Gang boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Turfy Gang. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Turfy Gang maakt in 2021 hun intrede tot de Nederlandse muziek-scene. De groep, die bestaat uit 7 studenten uit Maarssen, wist in 2021 met hun debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren! De jongens van Turfy Gang begonnen hun muzikale carrière met een uit de hand gelopen grap. De muziek werd eerst alleen gemaakt voor tijdens het chillen. Ze wilden de muziek via Sonos kunnen luisteren, dit kon niet via Soundcloud dus zette ze hun muziek op Spotify.

Biografie Turfy Gang

De mannen hebben elkaar ontmoet in een hockeyteam, vaak gingen ze na de wedstrijd muziek maken. Joris en Koen zijn de frontmannen van de groep. Joris, voorheen bekend als “JRVO” begon op zijn twaalfde met muziek maken. Onder deze naam behaalde hij al redelijk wat streams. Met de ervaring van Joris zijn de boys begonnen met het maken van muziek. De mannen halen inspiratie voor hun beats uit house acts als Disclosure, Tchami en Oliver Heldens. Dit in combinatie met rapteksten geïnspireerd op de stijl van Josbros, Lijpe en Lil Baby zorgt ervoor dat ze hit na hit scoren.

Eerste hit goed voor 5 miljoen streams

De naam “Turfy Gang” is afgeleid van Joris’ XBOX-account “Turfy”. Met positieve energie en vooral ook herkenbare teksten voor menig student weten ze hit na hit te scoren. De eerste nummers scoorde al meteen lekker, maar de daadwerkelijke doorbraak begon na hun bezoek aan FunX. De mannen deden een live-performance van hun single ‘Buren’, die meteen viral ging op social media platformen als Instagram en TikTok. Met deze hit waarin ze op een cynische toon sorry zeggen tegen de buren hebben ze alleen op Spotify al meer dan 5 miljoen streams te pakken.

Boekingen van Turfy Gang

Turfy Gang is nog maar net begonnen maar de toekomst ziet er veelbelovend uit. In 2022 gaan ze Nederland op z’n kop zetten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Turfy Gang kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Turfy Gang wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Turfy Gang wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Turfy Gang online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Turfy Gang kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Turfy Gang boeken

Ben jij benieuwd hoe je Turfy Gang kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Turfy Gang boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Turfy Gang

Turfy Gang inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Turfy Gang

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek7 personenUrban / Hip-Hop / PolderrapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand