Haas boeken

Winnaar Drentse Popprijs 2023
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Haas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Haas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Haas beter bekend als Jeffrey de Haas speelde zijn hele jeugd als profvoetballer bij SC. Heerenveen. Op 18-jarige leeftijd besloot hij de creativiteit van het veld naar de studio te verplaatsen. Hij werd toegelaten op de “Academie voor Popcultuur” en begon zich daar in rap tempo te ontwikkelen. Zijn rapteksten werden melodieuzer en zijn refreintjes catchy die je makkelijk kon mee zingen. Als tekstschrijver en rapper brengt hij diverse singles uit die op Spotify al meer dan een miljoen streams behaald hebben.

Biografie Haas

Hoewel Haas voor het grote publiek misschien nog geen gevestigde naam is, timmert hij al jaren behoorlijk aan de weg. Zo was hij eerder al te zien bij Koffietijd, het Bevrijdingsfestival in Groningen en werd hij gedraaid op 3FM en SLAM. In 2011 wint Haas de Drentse Popprijs in de categorie Hip Hop, daar bovenop komt nog een New Attraction Award en staat hij in datzelfde jaar op de talentstage van Eurosonic/Noorderslag in Groningen.

HipHop artiest boeken

Daarnaast was Haas met band onderdeel van het grooste reizende festival van Nederland: De Popronde. Zo heeft Haas al veel live ervaring opgedaan. Tot slot bracht Haas in coronatijd zijn eerste EP uit genaamd “Zoon van de Zon”.

Boekingen van Haas

Onlangs tekende Haas een platencontract en bracht zijn nieuwe single ‘Er Is Een Party’ uit. Een single met een catchy refrein die je na één keer horen al mee kan zingen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Haas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Haas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Haas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Haas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Haas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Haas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Haas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Haas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Haas

Haas inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Haas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand