Haas boeken

Winnaar Drentse Popprijs 2023
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij urban zanger/hiphop artiest Haas boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Haas beter bekend als Jeffrey de Haas speelde zijn hele jeugd als profvoetballer bij SC. Heerenveen. Op 18-jarige leeftijd besloot hij de creativiteit van het veld naar de studio te verplaatsen. Hij werd toegelaten op de “Academie voor Popcultuur” en begon zich daar in rap tempo te ontwikkelen. Zijn rapteksten werden melodieuzer en zijn refreintjes catchy die je makkelijk kon mee zingen. Als tekstschrijver en rapper brengt hij diverse singles uit die op Spotify al meer dan een miljoen streams behaald hebben.

Haas boeken

Hoewel Haas voor het grote publiek misschien nog geen gevestigde naam is, timmert hij al jaren behoorlijk aan de weg. Zo was hij eerder al te zien bij Koffietijd, het Bevrijdingsfestival in Groningen en werd hij gedraaid op 3FM en SLAM. In 2011 wint Haas de Drentse Popprijs in de categorie Hip Hop, daar bovenop komt nog een New Attraction Award en staat hij in datzelfde jaar op de talentstage van Eurosonic/Noorderslag in Groningen.

HipHop artiest boeken

Daarnaast was Haas met band onderdeel van het grooste reizende festival van Nederland: De Popronde. Zo heeft Haas al veel live ervaring opgedaan. Tot slot bracht Haas in coronatijd zijn eerste EP uit genaamd “Zoon van de Zon”.

Boekingen van Haas

Onlangs tekende Haas een platencontract en bracht zijn nieuwe single ‘Er Is Een Party’ uit. Een single met een catchy refrein die je na één keer horen al mee kan zingen.

Direct Haas boeken? Klik hier voor boekingen van Haas

Haas boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Haas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand