F1rstman boeken

Prijscategorie: € 2.500,- tot € 5.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Rap

Wil jij F1rstman boeken voor jouw party of event? F1rstman is een Muzikant uit Nederland met Pakistaanse roots. Zijn echte naam is Hassan Syed, Geboren op 30-07-1992 en op zijn 3de verhuisd naar Nederland. Opgegroeid in een multiculturele Samenleving met veel Caribische Surinaamse Marokkaanse & Turkse invloeden. Al vroeg begon zijn interesse in muziek.

F1rstman boeken

Op zijn 6de beheerde Hassan het Percussie Component in muziek volledig. Rond zijn 11de begon Hassan ook mee te doen aan musicals van Joop van de Ende o.a Lion King The musical. Zodoende maakte hij veel ontwikkelingen mee in de muziekgenre, op zijn 12de is hij geinterresseerd geraakt in urban muziek.

Rapper boeken

En begon ook als beatboxer zijn strepen te verdienen in de muziek scene. Met de jaren door leerde hij alle snufjes in de muziekwereld kennen.

Boekingen van F1rstman

En nu is F1rstman dus bezig met zijn opmars in de muziekscene in Nederland en wereldwijd. Met regelmatig shows door het hele land als MC in clubs als Act in clubs & Festivals en als Docent op middelbare scholen. F1rstman zal nog heel veel van zich laten horen en zijn positive message nog heel lang verspreiden. Give A Smile, Create A smile.

Direct F1rstman boeken? Klik hier voor boekingen van F1rstman

F1rstman boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van F1rstman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / RapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand