Sef boeken

Géén privéfeesten! Prijscategorie: € 12.500 tot € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten (met band)
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Hip-Hop act
 • Genre
  Urban

Wil jij Sef boeken op jouw party of event? Sef, geen rapper maar een popartiest. Hoewel hij vanhuis uit een rapper is, gaan zijn muzikale uitspattingen verder dan de traditionele hiphop-grenzen.

Sef boeken

Sef deinst er niet voor terug om refreintjes en soms zelfs complete nummers in te zingen, op een muzikale ondergrond die vaak meer naar pop en electro neigt dan naar hiphop. Zijn introductie beleeft hijbij het grote publiek als gastartiest, medeverantwoordelijk voor de grootste hits van acts als The Opposites, Dio en The Partysquad.

Urban artiest boeken

Vervolgens breekt zijn eigen bandje, Flinke Namen door in Nederland en Belgie. Na twee drukke jaren met de Flinke Namen en de spectaculaire ‘En Toen Was Er Licht’ tour, stort Sef zich eind 2010 op zijn solodebuut. In juli 2011 komt er een knotsgekke mixtape uit van het gelegenheidscollectief Ski Leraar Bruin Money Gang, dat naast Sef bestaat uit Spacekees en Faberyayo.

Boekingen van Sef

Daarnaast verschijnt Sef’s eigen EP ‘De Leventje’, een zes nummers tellend voorproefje op zijn debuutalbum ‘De Leven’. De titelsong van dat album staat alvast op de EP en is bovendien óók de titelsong van bioscoophit ‘Rabat’. Het album verschijnt in november van datzelfde jaar en geniet lovende recensies. Het levert hem in 2012 een 3FM nominatie op voor ‘beste rapper’. Tussendoor scoort hij wederom een knoepert van hit, ‘Bagagedrager’ met Gers Pardoel.

Direct Sef boeken? Klik hier voor boekingen van Sef

Sef boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sef

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Hip-Hop act1 x 60 minuten (met band)exclusief geluid en techniek5 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand