Ayden boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Ayden boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ayden. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Geboren op lokale grond, maar internationaal georiënteerd. Ayden kijkt met een diverse blik naar de wereld en haar uitingen. In 2014 brak zij door als artiest na haar deelname aan het programma X-Factor. Hierdoor werkte ze al vroeg samen met Yellow Claw en brachten ze samen het nummer ‘Till It Hurts‘ uit, welke meer dan 200 miljoen streams behaalde.

Biografie Ayden

Na X-Factor begon Ayden op en neer te reizen tussen Hoogeveen en Los Angeles waar zij in beiden landen hard aan de weg aan het timmeren was met haar solocarrière.

Internationaal niveau

In 2019 bracht ze nummers uit samen met onder andere CHO, Idaly, Ronnie Flex, Chivv en Hef, maar produceerde ook op internationaal niveau met Jeremih, Chris Brown, Jason Derulo, Tommy Brown en Boi1da.

Boekingen van Ayden

De afgelopen jaren terug in Nederland hebben voor Ayden geleid tot het beter ontdekken van zichzelf. Vanuit haar visie als artiest combineert ze haar inspiratie uit haar vrije jeugd, met haar ervaringen uit Amerika. Momenteel in de piek van haar creatieve en emotionele zoektocht creëert Ayden het meest relevante werk tot nu toe. In 2023 bracht ze de singles ‘Baguettes’ ft. Chivv en ‘Niet Naar Huis’ uit, waar haar geheel nieuwe sound te beluisteren is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ayden kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ayden wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ayden wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ayden online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ayden kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ayden boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ayden kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ayden boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ayden

Ayden inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ayden

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand