Ritse boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Ritse boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ritse. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ritse’s entree in de muziekscene was allesbehalve conventioneel. Het was geen jeugddroom om artiest te worden, maar eerder een spontaan nummer dat ontstond tijdens een autorit in Friesland met zijn vrienden. Wat aanvankelijk als een grappige inval begon, kreeg al snel serieuzere vormen toen ze als band samenwerkten en optredens verzorgden. Ondanks dat zijn oorspronkelijke passie lag bij het skateboarden en zijn werk als model, ontdekte Ritse dat muziek maken zijn ware roeping was.

Biografie Ritse

In 2019 kwam er een nieuwe uitdaging op zijn pad: Fokke Simons, een boyband die miljoenen streams genereerde en het voorprogramma verzorgde voor Maan’s uitverkochte tour. Na drie succesvolle jaren besloot Ritse zijn weg als soloartiest te vervolgen. In het begin was het spannend, maar hij is nu ontzettend blij met zijn muziek, die nu echt helemaal van hem is.

Boekingen van Ritse

Gevraagd naar de beschrijving van zijn eigen muziek, is er eigenlijk maar één juist antwoord: “Gewoon Ritse. De Ritse sound.” Met invloeden uit pop, rock, techno en hardcore en teksten die een vleugje humor bevatten, laat Ritse zich niet gemakkelijk in één categorie plaatsen. Hij put uit een grote hoeveelheid energie en maakt muziek op gevoel. De ene dag kan het een krachtige track zijn, terwijl het de volgende dag een vrolijk festivalnummer is. Toch hebben al zijn nummers één gemeenschappelijk kenmerk: ze moeten dansbaar zijn. Voor zijn debuutsingle koos hij ‘Brandweer‘, een knaller waarmee we het festivalseizoen gaan veroveren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ritse kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ritse wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ritse wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ritse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ritse kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ritse boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ritse kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ritse boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ritse

Ritse inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ritse

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand