K-Liber boeken

Populaire act!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij K-Liber boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van K-Liber. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De tijd dat je K-LIBER enkel kende van ‘Magnifico’ en natuurlijk de monsterhit ‘Viben’ is al lang verleden tijd. De afgelopen 1,5 jaar is er namelijk heel veel gebeurd rondom K-LIBER. Er zijn nieuwe hits gescoord zoals bijvoorbeeld ‘Bubbling Style’ met Team Rush Hour maar ook ontvingen ze een gouden plaat voor ‘Viben’, welke ondertussen ook al bijna Platina is. Over ‘Viben’ gesproken, ook de nieuwe generatie Vibed er goed op los. Afgelopen jaar zijn namelijk alle records verbroken. Alleen op Spotify werd ‘Viben’ al 5.000.000 keer beluisterd.

Biografie K-Liber

Naast “Viben” hadden ze hits met nummers als “Magnifico”, “Dansen” en “Schudden met die billen”. Ook treden ze vaak op in samenwerking met “Trafassi”, “La Rouge”. “Re-Play” en “Def Rhymz”. Recent hebben ze nog in samenwerkingsverband een single gemaakt, dat geproduceerd is door “Dj Galaga”. Deze plaat is bij diverse radiostations gedraaid en in de top 25 beland. Met optredens op het Noorderslag Festival, Diverse Pop Podia’s, Club Tours zijn ze ver uit de meest populaire urban groep die er in Nederland is. Het is dan ook niet gek dat ze door TMF genomineerd werden voor de populairste urban groep. Eerder maakten ze ook al een plaat met Def Rhymz

Boekingen van K-Liber

De heren, alle drie afkomstig uit Curaçao maar wonend in Nederland, zongen op hun eerste 3 albums voornamelijk in ‘Papiaments’ de taal van Aruba, Bonaire en Curaçao, met zo nu en dan een uitstapje naar het Nederlands, Engels of Spaans.Het album ‘Schuurpapier’ is dan ook al hun vierde album, maar in tegenstelling tot de eerste drie albums `HASIKIBOKE, Magnifico en P.L.A.M.A.T.O.R.I.A. staan op deze plaat alleen Nederlandstalige nummers. Maandelijks weet K-LIBER dan ook honderdduizenden luisteraars aan zich te binden.

Artiesten boeken

Maar naast de muzikale successen, gaat het ze op het gebied van boekingen ook voor de wind. Alleen al voor de komende maanden staan tientallen grote shows op het programma, denk aan Brabants Verbond Festival, Dutch Valley, Total Loss Festival, Desperados Road Show Festival en nog veel meer. Niet te vergeten dat ze de afgelopen weken ook al te vinden waren op o.a. Lakedance, Elsom Open Air en Paaspop.

Nieuwe live-show

Daarnaast is er ook veel gewerkt aan de liveshow, waardoor deze nóg beter is geworden.  Naast deze uitgebreide terugblik, sluiten we hem graag af met een blik op de toekomst. K-LIBER maakt namelijk op dit moment overuren in de studio voor hun dubbelalbum wat in september gereleased zal worden. De eerste singles zijn hiervan inmiddels al uitgebracht. Daarnaast gaat K-LIBER je deze zomer nog verassen met veel meer grote projecten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig K-Liber kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je K-Liber wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van K-Liber wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij K-Liber online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van K-Liber kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

K-Liber boeken

Ben jij benieuwd hoe je K-Liber kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct K-Liber boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van K-Liber

K-Liber boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van K-Liber

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenUrban€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.795,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand