Paul Sinha boeken

Indicatiegage: € 1.750,- tot € 2.250,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Paul Sinha boeken voor jouw party of event? Zanger Paul Sinha (Deventer, 1996) begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek, die hij sinds enkele maanden zelf produceert. Maar dat houdt hem niet tegen veelvuldig samen te werken. De komende tijd zal duidelijk worden wat voor muzikaal plaatje dat oplevert.

Paul Sinha boeken

Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan een talentenjacht, die hij wint. Hij komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir). Na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat er het duo: Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie. En ze brengen een EP uit. Na in 2015 afscheid te nemen van de act Vans ‘n Purp begint Paul meteen aan de weg te timmeren als solo artiest. Hij brengt zelfstandig de nummers “Weekje Tenerife” en “7 Dagen” uit en beland daardoor al snel op de radar van de door Kees de Koning gerunde platenmaatschappij Top notch. Terwijl hij zijn Herman Brood Academie opleiding tot artiest nog aan het afronden was.

Boekingen van Paul Sinha

In 2019 stond hij nog in Dordrecht als Petrus in de vertaling van ‘The Passion’, die door 2,4 miljoen mensen werd bekeken. Maar stil zitten kan Paul niet, want gisteren launchte hij zijn eigen muzieklabel Alpha Rec., waarop hij zijn NIEUWE song ‘Bloemen‘ uitbrengt. Een lekkere frisse plaat voor heerlijke lentedagen, waarna iedereen ineens Paul Sinha wilde boeken.

Rappen in plaats van zingen

Bij Paul maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat met de producers waar ik mee werkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in het produceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mij eigen maakt.”

Direct Paul Sinha boeken? Klik hier voor boekingen van Paul Sinha

Paul Sinha boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paul Sinha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personen (incl. DJ)NederpopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand