Paul Sinha boeken

Indicatiegage: € 1.750,- tot € 2.250,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Paul Sinha boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paul Sinha. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Paul Sinha is een Nederlandse popartiest die muziek uitbrengt met een hele eigen, unieke  sound. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Antoon, Maan en Snelle. Maar ook Kris Kross Amsterdam en Rolf Sanchez. Hij droeg bij aan meerdere #1 hits, waaronder ‘Más Más Más’.

Biografie Paul Sinha

Ook in België werkt Paul met en voor de grootste namen. Zoals bijvoorbeeld CAMILLE, Regi, Niels de Stadsbader en Olivia Trappeniers. In 2020 werd de talentvolle zanger genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en in 2021 won hij maar liefst twee BUMA Awards, hiermee voegde hij unieke mijlpalen toe aan een toch al imposant muzikaal CV.

Boekingen van Paul Sinha

Nu is het tijd voor Paul om als artiest met zijn eigen muziek in de spotlights te staan. Paul Sinha heeft grote hits gehad met onder andere de Gouden–bijna platina -song ‘Eigenlijk Wel’ en de Platina song ‘Bootje’ met Antoon, waarvan de laatstgenoemde ook viraal ging op TikTok. In 2019 stond hij nog in Dordrecht als Petrus in de vertaling van ‘The Passion’, die door 2,4 miljoen mensen werd bekeken.

Klaar voor volgende stap

Daarnaast was hij het gezicht en de stem voor de multimediale, landelijke campagne van T-Mobile. De 27-jarige Sinha is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en één ding is zeker: ‘The best is yet to come’!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paul Sinha kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paul Sinha wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paul Sinha wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paul Sinha online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paul Sinha kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paul Sinha boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paul Sinha kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paul Sinha boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paul Sinha

Paul Sinha inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paul Sinha

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personen (incl. DJ)NederpopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand