Bokoesam boeken

€3.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3300,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Bokoesam boeken voor jouw party of event? Samuel ‘Bokoesam’ Sekyere is de afstammeling van een Ghanese vader en een Nederlandse moeder. De Amsterdammer heeft zijn artiestennaam te danken aan zijn vrienden, die hem de bijnaam ‘Bokoesam’ gaven. Het is een mix van zijn naam Samuel en het Surinaamse woord ‘bokoe’ dat zich in het Nederlands vertaald naar ‘stinkende vis’ en als scheldwoord wordt gebruikt jegens Afrikanen.

Bokoesam boeken

Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land.

Rapper boeken

Als een van de grootste hiphoptalenten uit Amsterdam Oost (verdomd, tegenwoordig zelfs IJburg) kwam hij in 2016 met een prima EP. Zijn muziek heeft een soulvolle tune, is soepel in de heupen en een tikkeltje ondeugend.

Boekingen van Bokoesam

De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Beter hou je hem in de gaten!

Direct Bokoesam inhuren? Klik hier voor boekingen van Bokoesam

Bokoesam boeken

€3.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bokoesam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip Hop€3300,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.995,-
€2.995,-