Lil Kleine boeken

Prijscategorie: € 10.000,- tot € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-Zang act
 • Genre
  Urban

Wil jij Lil Kleine boeken voor jouw party of event? Lil Kleine is natuurlijk bekend van de track van 2015 ‘Drank en Drugs‘ samen met Ronnie Flex, dat enorm populair was en nog steeds is, met name onder de tieners. Binnen vier weken wist de track met de opmerkelijke videoclip meer dan 4 miljoen views op YouTube te bereiken. Ook in het buitenland bleef het nummer niet onopgemerkt. Onder andere in België, Duitsland, Denemarken en op de Nederlandse Antillen scoorde ‘Drank en Drugs’ een goede ranking op de lokale hitlijsten.  categorieën!

Lil Kleine boeken

Het nummer ‘Drank en Drugs’ staat op het album New Wave van het label Top Notch wat in april 2015 naar buiten kwam. Het album is het resultaat van een muzikaal samenkomen met Nederlands beste rappers, waaronder Lil Kleine. Hij heeft een enorm groot aandeel in dit abum. New Wave ontving in Januari dit jaar zelfs de Popprijs en de Edison Pop 2016 in tweeLil Kleine, artiestennaam van Jorik Scholten (1994), begint met acteren, dansen en rappen op zijn achtste.

Bekende rapper

Zijn talent wordt al vroeg opgemerkt door rapper Lange Frans die hem tot op de dag van vandaag op zowel zakelijk als creatief gebied adviseert en onder zijn hoede neemt, en met succes! Hij vervulde verschillende (bij)rollen in speelfilms en series en was onder andere te zien in de speelfilm ‘Diep’, de televisieserie ‘van Speijk’, de dramaserie ‘van God Los’ en leverde een gastbijdrage aan de titelsong van de jeugdfilm ‘de Groeten van Mike‘.

Boekingen van Lil Kleine

Lil Kleine maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen. Kenmerkend voor het werk van de rapper is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn soms nogal directe teksten. Lil Kleine heeft zijn eerste album gelanceerd genaamd WOP, dat eind april al platina ging! Er is hard gewerkt aan het debuutalbum, samen met Ronnie Flex en Drank & Drugs-producer Jack $hirak. Naast Ronnie Flex is ook SFB rapper Frenna te horen op WOP. Eén van de WOP nummers ging een dag voor de release al viral: ‘Niet Omdat Het Moet‘, met een wel heel bijzondere videoclip! Het resultaat van het album was uiteraard terug te zien in zijn Topdown Tour afgelopen voorjaar in alle grote poppodia van Nederland.

Direct Lil Kleine boeken ? Klik hier voor boekingen van Lil Kleine

Lil Kleine boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lil Kleine

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-Zang act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand