Glen Faria boeken

Ook bekend als MC Fit
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 4 personen
 • Soort
  Live show
 • Genre
  Nederlandstalig / Urban

Wil jij Glen Faria boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Glen Faria. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Glen Faria, vroeger bekend als MC Fit, is een veelzijdige creatieveling uit Amsterdam. Naast hiphopartiest is Glen theatermaker en songwriter. Voor het brede publiek wordt Glen bekend als lid van de hiphopformatie Flinke Namen, die hij samen met Sef, Murth the Man-O-Script en The Flexican vormt. In 2009 verschijnt het debuutalbum van deze groep, met hits als ‘Wolken’ en ‘Als Zij Langs Loopt’.

Biografie Glen Faria

Na het succes met Flinke Namen richt Glen zich onder zijn toenmalige artiestennaam MC Fit op zijn solowerk. In 2013 verschijnt zijn debuutalbum ‘Glen Faria’. Later dat jaar was hij ook te zien in de film ‘Roffa’.

Urban artiest boeken

In 2018 bracht Davina Michelle een nieuwe versie van Faria’s nummer ‘Duurt Te Lang’ uit. Hiermee scoorde ze een grote hit. Ook zanger Tino Martin bracht een cover uit van een Faria track, namelijk ‘Zij Weet Het‘.

Boekingen van Glen Faria

Glen staat bekend om zijn oprechte muziek, waarbij hij zang en rap moeiteloos met elkaar combineert. Momenteel focust hij zich vooral op songwriting en draagt hij achter de schermen bij aan de ontwikkeling en het succes van verschillende artiesten. Met zijn solo album verraste Glen Faria vriend en vijand en speelde hij op festivals als Noorderslag, Solar Weekend Festival en Appelsap. Bewapend met piano, gitaar en super producers Soulsearchin’ & Morgan Avenue, werkt hij inmiddels aan zijn tweede album. Hij is beschikbaar voor live shows op de festivals én als host MC Fit in combinatie met FS Green.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Glen Faria kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Glen Faria wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Glen Faria wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Glen Faria online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Glen Faria kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Glen Faria boeken

Ben jij benieuwd hoe je Glen Faria kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Glen Faria boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Glen Faria

Glen Faria inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Glen Faria

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live showop aanvraagExclusief en techniekOn stage: 4 personenNederlandstalig / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand