Glen Faria boeken

Ook bekend als MC Fit
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 4 personen
 • Soort
  Live show
 • Genre
  Nederlandstalig / Urban

Wil jij Glen Faria boeken voor jouw party of event? Glen Faria, vroeger bekend als MC Fit, is een veelzijdige creatieveling uit Amsterdam. Naast hiphopartiest is Glen theatermaker en songwriter. Voor het brede publiek wordt Glen bekend als lid van de hiphopformatie Flinke Namen, die hij samen met Sef, Murth the Man-O-Script en The Flexican vormt. In 2009 verschijnt het debuutalbum van deze groep, met hits als ‘Wolken’ en ‘Als Zij Langs Loopt’.

Glen Faria boeken

Na het succes met Flinke Namen richt Glen zich onder zijn toenmalige artiestennaam MC Fit op zijn solowerk. In 2013 verschijnt zijn debuutalbum ‘Glen Faria’. Later dat jaar was hij ook te zien in de film ‘Roffa’.

Urban artiest boeken

In 2018 bracht Davina Michelle een nieuwe versie van Faria’s nummer ‘Duurt Te Lang’ uit. Hiermee scoorde ze een grote hit. Ook zanger Tino Martin bracht een cover uit van een Faria track, namelijk ‘Zij Weet Het‘.

Boekingen van Glen Faria

Glen staat bekend om zijn oprechte muziek, waarbij hij zang en rap moeiteloos met elkaar combineert. Momenteel focust hij zich vooral op songwriting en draagt hij achter de schermen bij aan de ontwikkeling en het succes van verschillende artiesten. Met zijn solo album verraste Glen Faria vriend en vijand en speelde hij op festivals als Noorderslag, Solar Weekend Festival en Appelsap. Bewapend met piano, gitaar en super producers Soulsearchin’ & Morgan Avenue, werkt hij inmiddels aan zijn tweede album. Hij is beschikbaar voor live shows op de festivals én als host MC Fit in combinatie met FS Green.

Direct Glen Faria boeken ? Klik hier voor boekingen van Glen Faria

Glen Faria boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Glen Faria

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live showop aanvraagExclusief en techniekOn stage: 4 personenNederlandstalig / UrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag