Rudy Fisher boeken

Gage is voor solo-optreden. Als duo is de gage: € 1150,-
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 (solo) of 2 personen (duo)
 • Soort
  Solo OF duo
 • Genre
  allround

Wil jij Rudy Fisher boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rudy Fisher. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze doorgewinterde muzikant heeft ruim 25 jaar ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van muzikale activiteiten, zowel als solo entertainer als met duo en orkest.

Biografie Rudy Fisher

Rudy staat iedere keer weer garant voor een zeer tevreden klant. Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen etc., maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van bijvoorbeeld receptie of diner dansant is Rudy Fisher zeer geschikt.

Boekingen van Rudy Fisher

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren eveneens tot zijn eigenschappen. Rudy Fisher is solo te boeken, maar ook als duo met een zangeres.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rudy Fisher kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rudy Fisher wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rudy Fisher wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rudy Fisher online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rudy Fisher kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rudy Fisher boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rudy Fisher kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rudy Fisher boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rudy Fisher

Rudy Fisher inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rudy Fisher

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Solo OF duoavondvullend in overleginclusief tot 350 personen1 (solo) of 2 personen (duo)allround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand