Iris Kroes boeken

€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Iris Kroes, het meisje met de harp en de prachtige stem. Ze heeft de kracht om met haar muziek haar publiek te ontroeren, maar maakt mensen ook blij met haar muziek. Iris Kroes is geboren op 11 november 1992 en is afkomstig uit het Friese Drachten. Ze speelt al ruim tien jaar harp en daarnaast zingt ze al sinds ze kon praten. Hierbij heeft Iris Kroes een bijzondere combinatie gevonden met het bespelen van de harp en haar zangkunsten.

Iris Kroes boeken

Met haar stem bezorgt ze Nederland kippenvel. Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland in januari 2012 winnen. Maar gek laat ze zich niet maken. Nuchterheid is de sterkste kracht van Iris.

Boekingen van Iris Kroes

Na haar succesvolle debuut album First, (5 weken in de top 10) geproduceerd door Fluitsma en van Tijn, is op 7 maart 2014 haar nieuwe EP It Will Come In Time verschenen. “Ik hou zelf, naast harp heel erg van piano en van strijkers en dat is te horen op mijn tweede album.” Voor deze EP werkte zijn onder meer samen met Reinout Douma, songwriter Henk Jan Groot en winnares van de Grote Prijs van Nederland songwriter Sofia Dragt.

Direct Iris Kroes huren? Klik hier voor boekingen van Iris Kroes

Iris Kroes boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Iris Kroes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen3 personenPop / Allround€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand