Duo 2Joy boeken

Interactieve show
€900,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €900,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Modern duo
 • Genre
  Allround

Wij zijn DUO2JOY en maken live muziek op aangenaam volume. We beseffen dat we een onderdeel van het geheel mogen zijn en we streven dan ook naar om steeds weer de juiste balans te vinden voor het volume van aangename dans en sfeermuziek zodat mensen ook gezellig met elkaar kunnen (bij)praten. We kunnen echter ook elk gewenst moment toewerken naar een bruisend feest!

Duo 2Joy boeken

Ons repertoire is zeer breed. Kenmerkend dan ook voor ons is dat we onze sets ter plekke aanpassen aan het feest, zodat we altijd op maat de beste muziek en ambiance kunnen brengen die het feest beliefd. We hebben ons eigen licht en geluid bij ons en zorgen voor een sfeervol podium. Daarnaast vinden we goed contact met onze klant van belangrijke waarde. Er is altijd de mogelijkheid om contact op te nemen, ook voor ceremoniemeesters en of vrienden/bekenden.

Boekingen van Duo 2Joy

Tenslotte, wilt u graag een nummer horen waar u mooie herinneringen aan heeft, zeg het ons, en we studeren het speciaal voor u in!

Direct Duo 2Joy huren? Klik hier voor boekingen van Duo 2Joy

Duo 2Joy boeken

€900,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo 2Joy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Modern duo4 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenAllround€900,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand