Duo 2Joy boeken

Interactieve show
€900,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €900,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Modern duo
 • Genre
  Allround

Wil jij Duo 2Joy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duo 2Joy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wij zijn DUO2JOY en maken live muziek op aangenaam volume. We beseffen dat we een onderdeel van het geheel mogen zijn en we streven dan ook naar om steeds weer de juiste balans te vinden voor het volume van aangename dans en sfeermuziek zodat mensen ook gezellig met elkaar kunnen (bij)praten. We kunnen echter ook elk gewenst moment toewerken naar een bruisend feest!

Biografie Duo 2Joy

Ons repertoire is zeer breed. Kenmerkend dan ook voor ons is dat we onze sets ter plekke aanpassen aan het feest, zodat we altijd op maat de beste muziek en ambiance kunnen brengen die het feest beliefd. We hebben ons eigen licht en geluid bij ons en zorgen voor een sfeervol podium. Daarnaast vinden we goed contact met onze klant van belangrijke waarde. Er is altijd de mogelijkheid om contact op te nemen, ook voor ceremoniemeesters en of vrienden/bekenden.

Boekingen van Duo 2Joy

Tenslotte, wilt u graag een nummer horen waar u mooie herinneringen aan heeft, zeg het ons, en we studeren het speciaal voor u in!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duo 2Joy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duo 2Joy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duo 2Joy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duo 2Joy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duo 2Joy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duo 2Joy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duo 2Joy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duo 2Joy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duo 2Joy

Duo 2Joy inhuren

€900,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo 2Joy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Modern duo4 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenAllround€900,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand