The Saxy Jazz Combo boeken

Inzetbaar voor iedere gelegenheid
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Akoestisch trio
 • Genre
  Jazz

Wil jij The Saxy Jazz Combo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Saxy Jazz Combo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie The Saxy Jazz Combo

Op zoek naar een stijlvolle, jazzy en instrumentale omlijsting van jouw event? Dan ben je bij The Saxy Jazz Combo aan het juiste adres! Muziek verbindt en brengt mensen samen, dat weten deze professionals maar al te goed. Met heerlijke jazzy sounds tillen deze ‘cats’ elk event tot een hoger niveau.

Muziek voor iedere locatie

De mix van saxofoon, gitaar en andere instrumenten klinkt goed, ziet er leuk uit en is gemakkelijk op iedere locatie te plaatsen. Zo kunnen zij iedere bruiloft, receptie, bedrijfsfeest of ander evenement muzikaal komen omlijsten met hun easy listening en feelgoodvibes.

Boekingen van The Saxy Jazz Combo

Naast dat zij flexibel zijn qua speelplek, spelen zij ook nog eens een enorm breed repertoire en improviseren er op los. Dat maakt deze smaakvolle combinatie geschikt voor iedere gelegenheid!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Saxy Jazz Combo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Saxy Jazz Combo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Saxy Jazz Combo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Saxy Jazz Combo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Saxy Jazz Combo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Saxy Jazz Combo boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Saxy Jazz Combo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Saxy Jazz Combo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Saxy Jazz Combo

The Saxy Jazz Combo inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Saxy Jazz Combo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch trioin overlegn.v.t.3 personenJazzOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand