Nana-K boeken

€445,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €445,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Instrumentale act
 • Genre
  Jazz / Lounge / Club

Wil jij Nana-K boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nana-K. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op jonge leeftijd werd zij verliefd op het geluid van de saxofoon. Ze studeerde aan het conservatorium en rondde hier twee studies af. NaNa-K is actief als freelance musicus in de pop en jazz scene.

Biografie Nana-K

Deze saxofoniste is allround en gebruikt haar creativiteit in alle muziekstijlen. Zo speelt ze in diverse bands (waaronder haar eigen jazzkwartet en diverse coverbands), en is zij regelmatig op het podium te vinden samen met DJ’s. Zo speelde ze bijvoorbeeld in de HMH (Ibiza Xperience), gala-feesten, Dam tot Damascus (A’dam) en maandelijks in de Bulldog Palace in Amsterdam. Ook ’s zomers op het strand weet ze haar sax-sound heerlijk te combineren met de beats en grooves van DJ’s. Hiermee is zij dé female saxophone player from Holland’!

Boekingen van Nana-K

Een bedrijfsfeest, gala, club event of welke party dan ook, NaNa-K voelt zich thuis op het podium en de combinatie van deze Nederlandse saxofoniste met een DJ is dan ook niet weg te denken op uw evenement. Haar motto; Free improvisation, beautiful lines, groovy rhythms and funky sounds. Enjoy and Feel the Rhythm!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nana-K kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nana-K wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nana-K wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nana-K online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nana-K kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nana-K boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nana-K kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nana-K boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nana-K

Nana-K inhuren

€445,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nana-K

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Instrumentale act1 x 120 minutenin overleg1 persoonJazz / Lounge / Club€445,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€650,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand