Nana-K boeken

€445,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €445,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Instrumentale act
 • Genre
  Jazz / Lounge / Club

Op jonge leeftijd werd zij verliefd op het geluid van de saxofoon. Ze studeerde aan het conservatorium en rondde hier twee studies af. NaNa-K is actief als freelance musicus in de pop en jazz scene.

Nana-K boeken

Deze saxofoniste is allround en gebruikt haar creativiteit in alle muziekstijlen. Zo speelt ze in diverse bands (waaronder haar eigen jazzkwartet en diverse coverbands), en is zij regelmatig op het podium te vinden samen met DJ’s. Zo speelde ze bijvoorbeeld in de HMH (Ibiza Xperience), gala-feesten, Dam tot Damascus (A’dam) en maandelijks in de Bulldog Palace in Amsterdam. Ook ’s zomers op het strand weet ze haar sax-sound heerlijk te combineren met de beats en grooves van DJ’s. Hiermee is zij dé female saxophone player from Holland’!

Boekingen van Nana-K

Een bedrijfsfeest, gala, club event of welke party dan ook, NaNa-K voelt zich thuis op het podium en de combinatie van deze Nederlandse saxofoniste met een DJ is dan ook niet weg te denken op uw evenement. Haar motto; Free improvisation, beautiful lines, groovy rhythms and funky sounds. Enjoy and Feel the Rhythm!

Direct Nana-K huren? Klik hier voor boekingen van Nana-K

Nana-K boeken

€445,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nana-K

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Instrumentale act1 x 120 minutenin overleg1 persoonJazz / Lounge / Club€445,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€650,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand