Small Talk boeken

Mobiel entertainment
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 45 minuten (binnen 4 uur)
 • Geluid
  inclusief tot 75 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Small Talk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Small Talk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Small Talk

De band Small Talk is veelzijdig inzetbaar. Zowel als duo als trio. Het unieke zit ‘em in de presentatie, de repertoirekeuze en het instrumentarium. Zang, gitaar, contrabas en percussie. Akoestisch of versterkt, het is altijd 100% live!

Geheel eigen jasje

Emilio, Oscar en Luciano vormen gezamenlijk de band Small Talk. Met zang, gitaar, contrabas en percussie spelen zij bekende nummers. Het repertoire bestaat uit disco, latin, pop, golden oldies en rock & roll. Hits uit de top 2000, uitgevoerd in een geheel eigen jasje.

Boekingen van Small Talk

Of het nu gaat om een klein gezelschap, een bruiloft, festival of een bedrijfsevenement. Small Talk is thuis op elk podium!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Small Talk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Small Talk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Small Talk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Small Talk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Small Talk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Small Talk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Small Talk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Small Talk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Small Talk

Small Talk inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Small Talk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuten (binnen 4 uur)inclusief tot 75 personen3 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand