Rob Meyer boeken

Ook als Seniorenshow 2 x 45 min. te boeken
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 sets in 4 uur
 • Geluid
  Inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Allround

Na jaren gespeeld te hebben in diverse top 40 bands besloot Rob Meyer om zich meer te gaan richten op het solo-werk, met de klemtoon op de entertainende factor. Zo ontwikkelde hij een repertoire van ruim 300 songs (sixties, folk,country, nederlandstalig, rock 'n roll, latin, maar ook nummers van o.a.De Kast, Backstreet Boys, Robbie Williams, Acda en de Munnik, Gary Moore en Gareth Gates), die Rob aan elkaar verbind met cabareteske grap en praat! De troudadour Rob Meyer loopt met zijn gitaar tussen de pratende/dinerende/luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel, met extra accent op het romantische vlak.

Rob Meyer boeken

One-man-band Rob Meyer brengt voor de danslustigen zijn mini-discspeler mee met door hemzelf in eigen studio ingespeelde orkestbanden, zodat het geheel een swingender karakter krijgt. Klassiekers van o.a. Lee Towers, Rolling Stones, Elvis, Bruce Springsteen, Dire Straits, KC and the Sunshine Band en Boyzone, alsmede meer hedendaagse acts als Nick en Simon, Frans Duyts, Caro Emerald, Enrique Eglesias, maar ook een authentieke Shadows-set passeren de revue. Entertainer/komiek Rob Meyer neemt altijd een pretkoffer vol toneelattributen mee, die, indien de situatiehet toelaat, flink uitgepakt kan worden. Vooral tijdens de Nederlandstalige set kan er van alles gebeuren!!

Boekingen van Rob Meyer

Voor verzorgingstehuizen bestaat een aangepast Seniorenprogramma van ongeveer anderhalf uur (2x 45 minuten), voor een aangepaste prijs. Rest nog te vermelden dat Rob Meyer volkomen draadloos optreedt, zodat hij door de hele zaal kan lopen en spelen, met een geluidsvolume waarbij U gewoon met elkaar kunt blijven praten. Zoals U merkt staat bij Rob Meyer de interactie met het publiek voorop en schuwt hij niets om de zaal bij zijn optreden te betrekken, om U aldus een onvergetelijke avond te bezorgen.

Direct Rob Meyer boeken ? Klik hier voor boekingen van Rob Meyer

Rob Meyer boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rob Meyer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act4 sets in 4 uurInclusief tot 150 personenOn stage: 1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand