Rob Meyer boeken

Ook als Seniorenshow 2 x 45 min. te boeken
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 sets in 4 uur
 • Geluid
  Inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Allround

Wil jij Rob Meyer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rob Meyer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na jaren gespeeld te hebben in diverse top 40 bands besloot Rob Meyer om zich meer te gaan richten op het solo-werk, met de klemtoon op de entertainende factor. Zo ontwikkelde hij een repertoire van ruim 300 songs (sixties, folk,country, nederlandstalig, rock ’n roll, latin, maar ook nummers van o.a.De Kast, Backstreet Boys, Robbie Williams, Acda en de Munnik, Gary Moore en Gareth Gates), die Rob aan elkaar verbind met cabareteske grap en praat! De troudadour Rob Meyer loopt met zijn gitaar tussen de pratende/dinerende/luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel, met extra accent op het romantische vlak.

Biografie Rob Meyer

One-man-band Rob Meyer brengt voor de danslustigen zijn mini-discspeler mee met door hemzelf in eigen studio ingespeelde orkestbanden, zodat het geheel een swingender karakter krijgt. Klassiekers van o.a. Lee Towers, Rolling Stones, Elvis, Bruce Springsteen, Dire Straits, KC and the Sunshine Band en Boyzone, alsmede meer hedendaagse acts als Nick en Simon, Frans Duyts, Caro Emerald, Enrique Eglesias, maar ook een authentieke Shadows-set passeren de revue. Entertainer/komiek Rob Meyer neemt altijd een pretkoffer vol toneelattributen mee, die, indien de situatiehet toelaat, flink uitgepakt kan worden. Vooral tijdens de Nederlandstalige set kan er van alles gebeuren!!

Boekingen van Rob Meyer

Voor verzorgingstehuizen bestaat een aangepast Seniorenprogramma van ongeveer anderhalf uur (2x 45 minuten), voor een aangepaste prijs. Rest nog te vermelden dat Rob Meyer volkomen draadloos optreedt, zodat hij door de hele zaal kan lopen en spelen, met een geluidsvolume waarbij U gewoon met elkaar kunt blijven praten. Zoals U merkt staat bij Rob Meyer de interactie met het publiek voorop en schuwt hij niets om de zaal bij zijn optreden te betrekken, om U aldus een onvergetelijke avond te bezorgen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rob Meyer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rob Meyer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rob Meyer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rob Meyer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rob Meyer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rob Meyer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rob Meyer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rob Meyer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rob Meyer

Rob Meyer inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rob Meyer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act4 sets in 4 uurInclusief tot 150 personenOn stage: 1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand