Alex & Friends boeken

Één groot feest!
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2-3 personen
 • Soort
  Akoestische zang-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Alex & Friends boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alex & Friends. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nu Bart zijn gitaar in Nederland ingeruild heeft voor de El Sombrero in Mexico, gaat er voor Alex een compleet nieuwe wereld open!

Biografie Alex & Friends

Op zijn eigen, vrolijke manier trommelt hij fantastische muzikanten bij elkaar waarmee hij gaat optreden. In de volgende 3 formaties zorgt hij ervoor dat het één groot feest wordt!

 • Alex & Friends: samen met zangeres Sher en gitarist Pelle!
 • Alex & Friends: samen met zanger Marcel (frontman van The Glamrocks) en gitarist Pelle!
 • Alex & Friends: samen met zijn Amerikaanse vriend Jonny Smokes!

Feestact boeken

Met wie hij ook gaat optreden, altijd zullen de heerlijke nummers, de gezelligheid en het enorme enthousiasme ervoor zorgen dat het niet uitmaakt wie Alex meeneemt.

Boekingen van Alex & Friends

Zoals het op de nu al legendarische sticker staat: Één groot feest!! Kom dansen, kom zingen, kom genieten en feest mee met je eigen Friends samen met Alex & Friends!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alex & Friends kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alex & Friends wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alex & Friends wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alex & Friends online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alex & Friends kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alex & Friends boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alex & Friends kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alex & Friends boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alex & Friends

Alex & Friends inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alex & Friends

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestische zang-act2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage2-3 personenAllround€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand