Michiel Borstlap boeken

Vanaf-gage solo / Exclusief gestemde vleugel / Als trio vanaf: € 5.475,-
€4.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4450,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Instrumentale live-act
 • Genre
  instrumentaal/piano

Wil jij Michiel Borstlap boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Michiel Borstlap. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Michiel Borstlap viert in 2013 zijn 25-jarig jubileum. Hij won vele awards en prijzen, waaronder de Edison, Gouden Kalf én de prestigieuze Amerikaanse Thelonious Monk/BMI Composers Award.

Biografie Michiel Borstlap

Zowel solo als in verschillende samenstellingen speelt hij zalen plat. Samenwerkingen met grote nationale en internationale artiesten zijn alleszeggend. Van Herbie Hancock, Les Paul, George Duke en Gino Vannelli tot Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Janine Jansen en als solist van het Metropole String Orkest.

Boekingen van Michiel Borstlap

Internationaal gezien, breekt Michiel Borstlap meer en meer door en worden zijn concerten op de internationale podia van Tokyo tot Kiev, New York tot Moskou en van Parijs en Londen door publiek en pers enthousiast ontvangen. Hierbij maakt het geen verschil of het liefhebbers van jazz of klassiek zijn. Michiel is uitstekend inzetbaar tijdens uw besloten events, zowel solo als met zijn trio.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Michiel Borstlap kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Michiel Borstlap wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Michiel Borstlap wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Michiel Borstlap online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Michiel Borstlap kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Michiel Borstlap boeken

Ben jij benieuwd hoe je Michiel Borstlap kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Michiel Borstlap boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Michiel Borstlap

Michiel Borstlap inhuren

€4.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Michiel Borstlap

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Instrumentale live-actin overlegexclusief1 persooninstrumentaal/piano€4450,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand