Maylissa Row boeken

Ideaal voor recepties
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  3 x 45 minuten (binnen 4 uur)
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live Duo
 • Genre
  Old classics / Modern akoestisch

Wil jij Maylissa Row boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maylissa Row. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Maylissa Row komt graag, samen met haar gitarist Jelle, jullie feest een extra boost geven. Al jaren treden ze samen op en ieder jaar worden ze meer en meer gevraagd. In de beginjaren vooral met sfeermuziek op de achtergrond, maar vandaag de dag gaan regelmatig ook de voetjes van de vloer en wordt er flink meegezongen.

Biografie Maylissa Row

Dus aan u de keuze… Ze kunnen een feestje bouwen, maar ook tijdens een huwelijkssluiting, receptie, jubileum een intiem sfeertje neerzetten langs de zijlinie.

Duo boeken

Voor de oplettende kijker is Maylissageen onbekende. Een aantal jaren geleden deed zij als 17-jarige namelijk mee aan The Voice of Holland en schopte het tot de knock-outs.

Boekingen van Maylissa Row

De persoon, maar ook de artiest Maylissa kenmerkt zich door een mooie mix van bescheidenheid, sympathie en kracht. En dat hoor je ook terug in haar zang.  Qua repertoire is de term Old Classics & Modern Acoustic het beste van toepassing. Ze zingt eigenlijk alleen maar nummers die we allemaal kennen, van bijv. Stevie Wonder tot Whitney Houston en Ed Sheeran tot Billie Eilish.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maylissa Row kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maylissa Row wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maylissa Row wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maylissa Row online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maylissa Row kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maylissa Row boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maylissa Row kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maylissa Row boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maylissa Row

Maylissa Row inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maylissa Row

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Duo3 x 45 minuten (binnen 4 uur)inclusief tot 100 personen2 personenOld classics / Modern akoestisch€695,-

Vergelijkbare artiesten

€445,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand