Familie de Bruyn boeken

Alles op verzoek!
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow (ex licht!)
 • Genre
  Alround / Feest

Wil jij Familie de Bruyn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Familie de Bruyn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In de jaren 50 vormde Kor de Bruyn met zijn Mientje en hun vijf kinderen het eerste ‘Showorkest Familie De Bruyn’. Met hun piano, wat ketels en schemerlampen onder de arm, maakten ze van alle bruiloften, partijen en braderieën een fantastisch feest. Familie De Bruyn leverde steevast: het concept van spelen op verzoek was geboren! Het succes groeide, samen met het aantal orkestleden. Op het hoogtepunt stond de familie met maar liefst 16 leden op het podium.

Biografie Familie de Bruyn

De paasdagen van 1985 moesten de definitieve doorbraak brengen, maar liefdadigheidsproject ‘Ei voor Afrika’ onder de naam ‘Bruyn Eet’ flopte fenomenaal. Terecht of niet, het grote ‘Familie De Bruyn’ viel kort daarop ruziënd uit elkaar.

Megapopulaire verzoekjes-scene

Gelukkig niet voor lang, want in kleine bezetting bleven de jonge De Bruyn telgen op de gezelligste plekken opduiken en ze maakten naam door het hele land. Een aantal de Bruyntjes wordt inmiddels terecht gezien als grondleggers van de hedendaagse, megapopulaire verzoekjes-scene.

Boekingen van Familie de Bruyn

Muzikaal bloed kruipt daar waar het heen wil: toen bij de crematie van Opa Kor er uit binnen- en buitenland familieleden samen kwamen, ontstond het idee voor een klein reizend gezelschap, gewoon onder de vertrouwde naam. Net als toen, gaat de huisraad nu nog altijd mee. Met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt Familie De Bruyn een muzikaal bruincafé van elke feestelijke gelegenheid groot of klein. En traditiegetrouw geheel op verzoek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Familie de Bruyn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Familie de Bruyn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Familie de Bruyn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Familie de Bruyn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Familie de Bruyn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Familie de Bruyn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Familie de Bruyn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Familie de Bruyn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Familie de Bruyn

Familie de Bruyn inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Familie de Bruyn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (ex licht!)3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAlround / Feest€3495,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen3 personenAllround / Feest€3995,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand