Familie de Bruyn boeken

Alles op verzoek!
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  festivalprijs (inprikgage ex techniek)
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Alround / Feest

Wil jij feestband Familie de Bruyn boeken op jouw party of evenement? In de jaren 50 vormde Kor de Bruyn met zijn Mientje en hun vijf kinderen het eerste ‘Showorkest Familie De Bruyn’. Met hun piano, wat ketels en schemerlampen onder de arm, maakten ze van alle bruiloften, partijen en braderieën een fantastisch feest. Familie De Bruyn leverde steevast: het concept van spelen op verzoek was geboren! Het succes groeide, samen met het aantal orkestleden. Op het hoogtepunt stond de familie met maar liefst 16 leden op het podium.

Familie de Bruyn boeken

De paasdagen van 1985 moesten de definitieve doorbraak brengen, maar liefdadigheidsproject ‘Ei voor Afrika’ onder de naam ‘Bruyn Eet’ flopte fenomenaal. Terecht of niet, het grote ‘Familie De Bruyn’ viel kort daarop ruziënd uit elkaar.

Coverband boeken

Gelukkig niet voor lang, want in kleine bezetting bleven de jonge De Bruyn telgen op de gezelligste plekken opduiken en ze maakten naam door het hele land. Een aantal de Bruyntjes wordt inmiddels terecht gezien als grondleggers van de hedendaagse, megapopulaire verzoekjes-scene.

Boekingen van Familie de Bruyn

Muzikaal bloed kruipt daar waar het heen wil: toen bij de crematie van Opa Kor er uit binnen- en buitenland familieleden samen kwamen, ontstond het idee voor een klein reizend gezelschap, gewoon onder de vertrouwde naam. Net als toen, gaat de huisraad nu nog altijd mee. Met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt Familie De Bruyn een muzikaal bruincafé van elke feestelijke gelegenheid groot of klein. En traditiegetrouw geheel op verzoek.

Direct Familie de Bruyn huren? Klik hier voor boekingen van Familie de Bruyn

Familie de Bruyn boeken

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Familie de Bruyn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 75 minutenfestivalprijs (inprikgage ex techniek)3 personenAlround / Feest€2795,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen3 personenAllround / Feest€3495,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand