PuurBabs boeken

Uitermate geschikt voor recepties, borrels en kleinere bedrijfsfeesten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  inclusief geluid
 • Bezetting
  1, 2 of 4 personen
 • Soort
  Solo / Duo / Kwartet
 • Genre
  Allround

Op zoek naar een duo of combo dat uw feest extra cachet kan geven? Naar Live muziek voor bedrijfsfeest die niet in de weg zit, maar die je mist als hij er niet is? PuurBabs brengt een repertoire van jazz, blues, lounge, easy listening en soul. Met haar warme soulstem betovert Babs van Balveren elk publiek. Heerlijk relaxed op de achtergrond, maar ook swingend op de voorgrond als de sfeer daarom vraagt. Kortom: flexibel en daarmee geschikt voor vrijwel elke setting.

PuurBabs boeken

De unieke live sound van PuurBabs is zowel geschikt voor grote podia als voor een meer intieme setting. Live muziek voor bedrijfsfeesten. Van events, recepties, dinners tot jazzfestival, van bruiloft tot theater, PuurBabs imponeert elk publiek op indrukwekkende wijze. PuurBabs brengt naast soul en jazz ook nummers uit de jaren ’50 en ’60. Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils. Van laid back easy listening tot swingende songs en met een spannende mix van artiesten als Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Elvis Presley, Amy Winehouse, Joss Stone, Tina Turner en Caro Emerald. En heeft u verzoeknummers? Laat het de band zeker even weten!

Boekingen van PuurBabs

PuurBabs is ook als duo te boeken. Bram Huygen begeleidt PuurBabs op gitaar. Een veelgevraagde setting die het met name goed doet in kleinere zalen, waarbij de soulvocalist en de gitaarvirtuoos elkaar prachtig aanvullen en versterken. Tenslotte is PuurBabs ook als kwartet in te huren. Met Bram Huygen (gitaar), Jan Borgers (bas) en Clemens Jan Langens (cajón) tilt PuurBabs haar repertoire naar een hoger plan. Dit kwartet is bij uitstek geschikt voor grotere feesten en podia.

Direct PuurBabs huren? Klik hier voor boekingen van PuurBabs

PuurBabs boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van PuurBabs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Solo / Duo / Kwartetin overleginclusief geluid1, 2 of 4 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand