PuurBabs boeken

Uitermate geschikt voor recepties, borrels en kleinere bedrijfsfeesten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  inclusief geluid
 • Bezetting
  1, 2 of 4 personen
 • Soort
  Solo / Duo / Kwartet
 • Genre
  Allround

Wil jij PuurBabs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van PuurBabs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op zoek naar een duo of combo dat uw feest extra cachet kan geven? Naar Live muziek voor bedrijfsfeest die niet in de weg zit, maar die je mist als hij er niet is? PuurBabs brengt een repertoire van jazz, blues, lounge, easy listening en soul. Met haar warme soulstem betovert Babs van Balveren elk publiek. Heerlijk relaxed op de achtergrond, maar ook swingend op de voorgrond als de sfeer daarom vraagt. Kortom: flexibel en daarmee geschikt voor vrijwel elke setting.

Biografie PuurBabs

De unieke live sound van PuurBabs is zowel geschikt voor grote podia als voor een meer intieme setting. Live muziek voor bedrijfsfeesten. Van events, recepties, dinners tot jazzfestival, van bruiloft tot theater, PuurBabs imponeert elk publiek op indrukwekkende wijze. PuurBabs brengt naast soul en jazz ook nummers uit de jaren ’50 en ’60. Het gevarieerde repertoire biedt voor ieder wat wils. Van laid back easy listening tot swingende songs en met een spannende mix van artiesten als Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Elvis Presley, Amy Winehouse, Joss Stone, Tina Turner en Caro Emerald. En heeft u verzoeknummers? Laat het de band zeker even weten!

Boekingen van PuurBabs

PuurBabs is ook als duo te boeken. Bram Huygen begeleidt PuurBabs op gitaar. Een veelgevraagde setting die het met name goed doet in kleinere zalen, waarbij de soulvocalist en de gitaarvirtuoos elkaar prachtig aanvullen en versterken. Tenslotte is PuurBabs ook als kwartet in te huren. Met Bram Huygen (gitaar), Jan Borgers (bas) en Clemens Jan Langens (cajón) tilt PuurBabs haar repertoire naar een hoger plan. Dit kwartet is bij uitstek geschikt voor grotere feesten en podia.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig PuurBabs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je PuurBabs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van PuurBabs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij PuurBabs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van PuurBabs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

PuurBabs boeken

Ben jij benieuwd hoe je PuurBabs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct PuurBabs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van PuurBabs

PuurBabs inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van PuurBabs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Solo / Duo / Kwartetin overleginclusief geluid1, 2 of 4 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand