The 2 Men Show boeken

Semi-akoestisch top entertainment!
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The 2 Men Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The 2 Men Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Top-entertainers Michael en Tom zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze flink aan de weg als The 2 Men Show.

Biografie The 2 Men Show

Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers. Beide heren komen uit het live circuit van bekende coverbands en beschikken dus over een behoorlijke dosis ervaring!

Live muziek boeken

Het repertoire is erg gevarieerd en bevat zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Hiermee zorgt The 2 Men Show voor een ultieme sfeer.

Boekingen van The 2 Men Show

Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen Michael en Tom voor een topfeest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The 2 Men Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The 2 Men Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The 2 Men Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The 2 Men Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The 2 Men Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The 2 Men Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je The 2 Men Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The 2 Men Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The 2 Men Show

The 2 Men Show inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The 2 Men Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 250 personen2 personenAllround€1295,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen2 personenAllround€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.445,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand