Duo Brainstorm boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live duo
 • Genre
  Allround

Wil jij Duo Brainstorm boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duo Brainstorm. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil je een kleinere formatie, maar wel echt een band voor een optreden boeken? Duo Brainstorm is een coverduo met zanger toetsenist en zangeres. Beide hebben jarenlang in populaire coverbands gespeeld zoals onder andere Partyband De Buren, Trainband en Amici.

Biografie Duo Brainstorm

Voor elk feest hebben zij een uitgebreid repertoire, deze professionals weten van ieder evenement een geweldig succes te maken. Een enthousiast duo die begrijpt wat er van hen wordt verwacht, passen zich moeiteloos aan en brengen gezelligheid op gepaste wijze of een feest met een uitroepteken!

Ultieme climax

Duo Brainstorm bestaat uit toetsenist-zanger Jan Willem Bronsgeest en zangeres/gitariste Angelique. Repertoire uit de top 2000 in een mix van allerlei stijlen, gevarieerd en altijd dansbaar. Een feest met muziek is een feest vol met sfeer, gezelligheid en dansende mensen.  Een enthousiast publiek dat helemaal uit z’n dak gaat, de ultieme climax, dat ga je beleven met dit duo.

Boekingen van Duo Brainstorm

Een optreden van Brainstorm is een surprise-programma dat elke avond weer  anders is. Zo blijven ze verrassend, muziek op maat met een mix van verschillende stijlen, maar vooral passend voor ieder evenement. Voor dit tweestemmige duo is het een uitdaging om iedere keer weer van het begin tot eind een perfecte show neer te zetten. Inzetbaar voor feesten en partijen, in feesttenten, op bruiloften, verjaardagen, maar ook bij jou in de woonkamer, op het terras, onder de parasol, aan de rand van het zwembad, in de kantine, op het biljart, bij het haardvuur, bijna alles kan. Duo Brainstorm, je moet het beleven!

Ook veel Duits repertoire

Met een ruim repertoire aan Duitse songs kunnen ze ook aardig uit de voeten met de hits van Helene, Andrea, de klassiekers van Peter Maffay en Heino, maar ook van andere Duitse artiesten zingen zij de covers op jouw feest… Het duo beschikt over verschillende geluidssets voor kleine en grotere shows, van 30 tot maximaal 500 personen. Naast een perfect geluid, heeft de band ook diverse mogelijkheden voor het uitlichten van het podium, voor kleinere settings, maar ook een bewegende lichtshow voor grotere evenementen. Past op jouw feest of evenement beter een akoestische setting met piano en gitaar? Ook die mogelijkheid is er bij dit veelzijdige duo, eventueel tot in de late uurtjes als het moet….zij doen het licht wel uit. Duo Brainstorm, altijd & overal succes verzekerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duo Brainstorm kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duo Brainstorm wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duo Brainstorm wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duo Brainstorm online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duo Brainstorm kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duo Brainstorm boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duo Brainstorm kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duo Brainstorm boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duo Brainstorm

Duo Brainstorm inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Brainstorm

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live duoavondvullend in overleginclusief tot 250 personen2 personenAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand